Güncel

THY az önce açıkladı! 20.000 TL maaşla en az lise mezunu personel alımı şartları belli oldu

Türk Hava Yolları herkesin çalışmak isteyeceği bir şirket olarak her zaman ön plana çıkıyor. Herkes yayınlanan iş ilanlarını yakından takip ediyor. Bu anlamda en az lise mezunu kabin memur alınacağı açıklanmış durumda. Yapılacak kabin memurları için taban maaş ise 20.000 TL civarında olacak.

THY kariyer sayfasına girdiğiniz zaman açıklanan ilanlara anında başvuru yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken üyelik oluşturmak.

16-30 Eylül 2022 İŞKUR ilanları: En az ilkokul mezunu 6.250 TL maaşla şoför, bekçi, garson, hastane personel alım şartları

THY tarafından bu sayfada yapılan açıklama kelimesi kelimesine şu şekilde; Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak ülkemizi tüm dünyada gururla temsil eden Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer alabilmek isteyen, İletişim yeteneğine yüksek, Ekip işlevini gerçekleştirmesine yatkın,  Dinamik çalışma arkadaşları arandığı açıklandı.

Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı Başvuru Şartları 

•T.C. vatandaşı olmak gerekiyor

•01/01/1983 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak lazım

•En az lise mezunu olmak lazım

•İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir.)

•Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

•Daha önce Türk Hava Yolları veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak (Türk Hava Yolları iştiraklerinde görev yapıyor olmak tercih sebebidir.)

THY en az lise mezunu personel alımı için tıklayınız 

Başa dön tuşu