Güncel

ÖTV kalkarsa sıfır araç 2022 fiyatları nasıl olur? Toyota Corolla, Fiat Egea, Renault Clio, Renault Megane, Volkwagen Polo, Dacia Duster, i20 kaç lira? İşte sıfır araçların ÖTV’siz fiyatları…

İkinci el araç piyasasında son günlerde hareketli günler yaşanıyor. Fiyatlar aldı başını gidiyor. Fiyatların uçuşa geçmesinin ardından hükümet yetkileri konuya el atarak yeni güncellemelerin yapılması gerektiğine karar verdi. Yapılacak olan yeni güncellemelerle beraber ÖTV artık tarih oluyor. ÖTV’nin kalkmasıyla beraber fiyatlarda ciddi oranda düşüşlerin yaşanması bekleniyor.

O tarihte otomobil fiyatları tam 250 bin TL birden düşecek; Bu detay bildiklerinizden çok farklı ama ÖTV değil!

Sıfır araç fiyatlarının ÖTV kalktıktan sonra yaklaşık olarak %15 ile %17,5 oranında düşüşe geçmesi bekleniyor. Böylelikle araçlar daha uygun fiyat bandına geldikten sonra kişiler tarafından kolay bir şekilde alınabilecek. Kişilere sunulan hizmetlerin imkanların gelecek günlerde artırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Bütün bu bilgiler ışığında ÖTV indirimi konusunda gün sayılıyor!

ÖTV İndirimi Başlıyor!

Sıfır araç fiyatlarının ÖTV indirimiyle düşüşe geçeceği haberinin ardında vatandaşlar galeri mağazalarına akın etti. Toyota Corolla başta olmak üzere Fiat Egea ve Renault Clio marka araçlar oldukça fazla ilgi görüyor. Araç piyasasında yaşanan gelişmelerin ardından ikinci el araç piyasasında da hareketli zamanlar yaşanıyor. İkinci el araç piyasasının gelecek günlerde sert bir düşüş trendine girmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

Fiyatlarda oluşacak olan ÖTV indirimiyle beraber ÖTV indirimiyle araçların %25 ve %39 oranı arasında düşüşe geçmesi bekleniyor. Kişiler günümüzde artık lüks marka araçlara daha uygun fiyatlara sahip olma deneyimine erişebilecekler. Kişilere özel olarak sunulan bu imkanların gelecek günlerde artırılması bekleniyor.

Hükümet Konuya El Attı!

Devlet yetkilileri konuyla ilgi değerlendirmeler yaparak gelecek günlerde fiyatların aşağı yönde bir ivme kazanacağını belirtiyor. Fiyatlarda yaşanacak olan gelişmelerin en önemli sebeplerinden birisi de ÖTV indirimleri olarak ön plana çıkması bekleniyor.

Yapılacak olan ÖTV indirimiyle beraber durgun olan piyasanın gelecek günlerde tekrardan hareketlenmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Böylelikle kişiler en iyi fiyatlara en uygun araçlardan en kaliteli yollar sayesinde yararlanma fırsatlarına sahip olabilecekler. İkinci el araç piyasası sürekli olarak değişen koşullarla beraber hareketlilik kazanmaya devam ediyor.

Otomobil almak isteyenler göbek atacak! Dev ÖTV indirimi yapıldı! Fiyatlarda 350 bin TL’lik düşüş geldi

Başa dön tuşu