Güncel

Motoru gören deliye döndü: 19.499 TL’ye geliyor! Çılgın indirimi gören A101’e akın etti! A’dan Z’ye ne ararsanız var!

Bu hafta perşembe günü en indirimli ürünlerini satışa sunmaya hazırlanan A101 marketler zinciri bu kez motor kampanyasıyla görenleri şaşırtacak. Apec markalı 49.4 cc benzinli moped motor 19.499 TL fiyatla satışa sunuluyor. Volta Motor fabrikasında üretilen bu motor fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 25 Ağustos Perşembe günü satışa sunulacak Apec marka motor 15 iş günü içerisinde en yakın Volta motor servisinden teslim alınacak.

A101’den fiyat listelerini altüst edecek indirim! Günler öncesinden belli oldu! Sabah ilk yetişen ürünü kapacak!

Motoru gören deliye döndü: 19.499 TL’ye geliyor! Çılgın indirimi gören A101‘e akın etti! A’dan Z’ye ne ararsanız var. Geçtiğimiz haftalarda tekne satışıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran A101 marketler zinciri bu kez uygun fiyatlı motor satışıyla gündeme geldi. Apec marka olan bu motor 19.499 fiyat etiketiyle kısa sürede en çok merak edilenler arasına girdi. Perşembe günü bu motor için market önü kuyruk olacak.

BOMBA İNDİRİM GELİYOR

A101 25 Ağustos aktüel kataloğunda yer alan bilgiye göre, Apec marka 49.4 cc’lik motor kısa sürede sosyal medya çok konuşulanlar arasında yer aldı.

FİYATI ŞOKE ETTİ

Paylaşılan fiyat etiketi ise görenleri şoktan şoka soktu. 19 bin TL fiyatıyla çöpsüz üzüm olarak görülen Apec marka motor görenleri şaşırttı.

2 YIL GARANTİSİ VAR

Benzinli moped olarak paylaşılan motor otomatik vites sistemiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayrıca motorun 2 yıl garantisi de bulunuyor.

15 GÜN İÇİNDE…

A101 25 Ağustos Perşembe günü kataloğuyla satışa sunulacak Apec marka motor 15 iş günü içerisinde en yakın Volta motor servisinden teslim alınacak.

Başa dön tuşu