Güncel

A101’den fiyat listelerini altüst edecek indirim! Günler öncesinden belli oldu! Sabah ilk yetişen ürünü kapacak!

A101 20 Ağustos 2022 yeni indirimli ürün listesi market tarafından merak edenler için kapsamlı bir biçimde duyuruldu. Kataloğda kadınlara özel ağda, tüy dökücü, Bioblas şampuan, saç boyası çeşitleri yüzde 30 indirim müjdesi raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Markete cumartesi sabahı ilk giden ürünleri erken kapma avantajına sahip olacak. İşte A101 tarafından duyurulan indirimli kataloğ ürün listesi fiyatları

A101’den fiyat listelerini altüst edecek indirim! Günler öncesinden belli oldu. Sabah ilk yetişen ürünü kapacak. Her hafta perşembe ve cumartesi yüzde 30-40-50-60 indirim kampanyası yapan ve 81 ilde bu indirimleri devreye sokan A101 marketler zinciri şahane olarak adlandırılacak indirim kampanyasını başlattı. Ürünler bu cumartesi sabah 9’dan sonra milyonlarca kişinin beğenisine sunulacak.

A101’DE DOLU DOLU İNDİRİM

A101 20 Ağustos 2022 aktüel kataloğu indirimleriyle görenleri büyüleyecek. Onlarca ürün cumartesi sabahı rafta olacak.

KADINLARA ÖZEL ÜRÜNLER

Merakla beklenen aktüel kataloğda kadınlara özel ağda, tüy dökücü, Bioblas şampuan, saç boyası çeşitleri yüzde 30 indirimle raflarda yerini alacak.

MEYVE VE SEBZE REYONUNDA BOL İNDİRİM

Meyve ve sebzede indirimin bol olduğu kataloğda nektarin yüzde 15, üzüm yüzde 31 gibi bir indirimle satışa sunuluyor.

KIVIRCIK VE KIRMIZI BİBER FİYATI DÜŞTÜ

Kırmızı paket biberdeki ve kıvırcıktaki indirim ise şahane. Kırmızı biberin kilo fiyatı 9,95 TL’yi, kıvıcığın adeti ise 4,95 TL’yi görecek.

Başa dön tuşu