Güncel

İslam Memiş ilk defa söyledi! Altın dışında buna yatırım yapın! Pik yaptı! O tarihte patlayacak

Günümüz ekonomik şartlarında insanların çoğu önünü görebilmek için ekonomistlerin tavsiyelerine bel bağlamak durumunda. Güven duygusu veren isimler arasında yer alan İslam Memiş son zamanlarda şok edici açıklamalar yaptı. Dalgalanın fiyatların ardından herkesin kafası oldukça karışık. Bu karmaşa da öne çıkan uyarılar başarılı ekonomistten geldi. Özellikle altına dair mühim değerlendirmelerde bulundu. Bu açıklamaların ardından birçok alanda sıkıntı yaşanacağı ile ilgili açıklamalar da gündemde yerini almaya başladı. Yatırım konusunda temkinli davrana yatırımcıların bir süre daha beklemede olacağı düşünülüyor.

Altında flaş gelişme! Altın bu tarihte yerle bir olacak! 4 gün sonra altının efendisi İslam Memiş tarih verdi! Hemen bakın!

Yeni neslin diğerlerinden farklı olarak geleneksel yatırım yöntemlerindense dijital paralara daha çok ağırlık verdiğini belirten isim, değişimin yakın olduğunu da söyledi. Buna göre nakitsiz bir toplumun söz konusu olduğunu açıkladı. Ayrıca metropol kentlerin yavaş yavaş boşalacağı iddiasını da yineledi. Buna göre İstanbul’dan milyonlarca göç olacağına dair tahminlerini de sürdürdü.

Yatırım İçin Emlak Fiyatlarının Durumu

Tüm dünyada yaşanan bazı sorunlar nedeniyle genel bir tedarik sıkıntısının baş göstermesi beklentiler dahilinde. Yaşanan problemler geçici olarak adlandırılsa da bunun daha ciddi bir mahiyet alıp sürmesi de mümkün. Bu noktada eylül ayının durumu oldukça kritik. Emlak fiyatlarının artışı malum. Ev almak isteyenler için gelecek da çok şey vadetmiyor. Zira bu fiyatların ileride daha da artması beklenmektedir.

Ekilmeye müsait tarım alanı alımı bu noktada üzerinde durulan önerilerden biridir. İlerleyen zamanlarda altının tükenme tehlikesiyle baş başa kalacağı da ekonomistin uyarıları arasında yer alıyor. Altın kaynaklarının bitmesi halinde yatırımı altına yapanların en karlı kişiler olması mümkün olacak. Şu anki durumun hala iyi olduğunu belirten isim, geleceğe dair karanlık tahminler yaptı. İleride para toplamanın imkansız hale geleceğini ifade etti.

Yatırım Yapmak İsteyenler Dolara Dikkat Etmeli

Dikkat çeken acıkmalardan bir tanesi de dolarla ilgili olan oldu. Buna göre yatırım aracı olarak dolar seçmek mantıklı değil. Zira dolar daha çok ödeme aracı olarak kullanılmaya uygun. Altının pik seviyesinin önümüzdeki günlerde 1450 TL olmasını bekleyen Memiş, insanların doğru yatırım yapması konusundan teşvik ediyor.

Ve İslam Memiş ağzından baklayı çıkardı! Gram Altının Geleceği Maksimum Rakamı söyledi

Başa dön tuşu