Güncel

İlk ilan bugün geldi: PTT KPSS şartsız 9.000 TL maaşla personel alımı! (güvenlik görevlisi işçi alımı başvuru formu doldur 2022)

PTT’nin alım yapacağına dair son dönemlerde birçok dedikodu dolaşmaktaydı. Neyse ki bu dedikodular asılsız çıkmadı. Geçtiğimiz günlerde PTT’nin bir iştiraki olan PTT Pal İşkur üzerinden bir ilan yayınladı. İlana baktığımızda güvenlik görevlisi alımına dair olduğu görülmektedir. Alım şartlarına baktığımızda ise neredeyse hiçbir şey istememeleri ilanın en şaşırtıcı yönü oldu.

Birçok kişi bu ilanların gerçek olup olmadığını sorguladı desek yanlış olmaz. Çünkü genelde güvenlik görevlisi alımında güvenlik sertifikası istenirken ilana baktığımızda sadece başvurmanın yeterli olduğu KPPS ya da belge şartı olmadığı görülmüştür. Bu durumda birçok iş arayan kimseyi şaşırtmıştır.

1 Eylül PTT 2022 personel alımı açıklandı! KPSS şartsız, en az 9 bin TL maaş! Gişe memuru, tekniker, postacı, dağıtıcı…

İşkur İlanları Çıkmaya Başladı

Güvenlik görevlisi alım ilanı İşkur üzerinden yayınlandı. İlanda herhangi bir KPSS veya mezuniyet şartına yer verilmedi. Yine ilanda aranan personelin silahsız güvenlik personeli olduğu görüldü. Eğer bu ilanlara sizde başvurmak isterseniz İşkur sayfasına abone olmanız yeterlidir. Daha sonra açık iş ilanları bölümünden iş yeri unvanına PTT yazarak yayınlanan ilana kolayca ulaşabilirsiniz. Bu işlemden sonra PTT tarafından yayınlanan bütün ilanlar görülecektir.

Size uygun olan ilanı seçtikten sonra gerekli onaylama işlemlerini yapıp başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Fakat başvurudan sonra zaman zaman hesabınıza girmeyi unutmamalısınız. Çünkü bazı firmalar size telefonla ulaşırken bazı firmalar İşkur üzerinden mesaj atmayı seçmektedir. Bu arada alımların illere yayılacağına dair haberlerin sayısında da ciddi oranda bir artış gözlendiği biliniyor!

PTT bugün açıkladı! Kefil yok, şart yok! 5.000 TL, 10.000 TL, 15.000 TL ve 30.000 TL veriliyor

Alımlar İllere Yayılacak

PTT Pal güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlamasından sonra PTT ilanlarının bununla sınırlı kalmayacağı konuşulmaya başlandı. Eğer sosyal medyada ki haberler doğru çıkarsa oldukça geniş bir alım olacağını söyleyebiliriz. Gelen dedikodularda alım ilanlarının birçok şehirde olacağı söyleniyor.

Yine güvenlik kadrolarının yanında temizlik kadrolarına ve destek personeli kadrolarına da personel alımı yapılacağı çıkan haberlerde yer alıyor. Henüz PTT tarafından bu haberleri doğrulayan ya da yalanlayan bir haber gelmemesine rağmen uzun süredir işsiz olan ve istihdam bekleyen pek çok kişi bu haberleri sevinçle karşıladılar.

Başa dön tuşu