Güncel

En az 5500 TL + prim + SGK+ yemek! İŞKUR hastanelere özel güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları ilanları

Son dakika lise mezunu olan vatandaşlara beklenen müjdeli haberler gelmeye başladı. Hastanelere çalıştırılmak üzere özel güvenlik görevlisi iş imkanlarının gelecek günlerde artırılması bekleniyor. İş istihdamı kapsamında İşkur sunmuş olduğu istihdam projeleriyle adından sıklıkla söz ettiriyor. Sunulan yeni istihdam projeleri kapsamında kişilere özel güvenlik görevlisi olma ayrıcalığı tanınıyor.

12 Eylül İŞKUR hastanelere 18-57 yaş arası hastane hizmetlisi ve hasta kabul kayıt elemanı alımı başladı! İşte alım yapan hastaneler…

Başvuru şartlarının esnek koşullar dahilinde oluşturulması kişilerin isteklerini doğrudan karşılayan en önemli gelişmeler arasında bulunuyor. İşkur tarafından yürütülen olanakların gelecek günlerde artırılması beklenen en önemli gelişmeler arasında bulunuyor. Peki, özel güvenlik görevlisi (haberkolik.net) olarak çalışanlar için maaş imkanı nasıl olacak? Dahası toplamda kaç kişinin işe alınması planlanıyor? İşe bu sorulara dair önemli açıklamalar!

5500 TL Maaş İmkanı

Özel güvenlik görevlisi silahsız başvuru şartlarının ilanları açıklanmaya başladı. İlan şartları kapsamında kişiler avantajlı bir hizmet olanağı dahilinde iş istihdam olanağına kavuşmuş olacaklar. Profesyonel standartlar dahilinde yürütülen kampanyanın detayları gelmeye başladı. 5500 TL + prim + SGK+ Yemek gibi olanaklarla beraber sunulan bu hizmetlerle günümüzde kişiler avantajlı bir hizmet olanağına kavuşmuş oluyorlar.

Böylelikle kişiler en iyi hizmetlerden hızlı olanaklar dahilinde yararlanarak iş sahibi olma ayrıcalığına sahip oluyorlar. Kişilere özel olarak sunulan istihdam paketinin gelecek günlerde artırılması beklenen bir gerçektir. Böylelikle kişiler en iyi hizmetlerden en hızlı koşullar dahilinde yararlanarak sistematik bir hizmet olanağına kavuşmuş oluyorlar.

10.000 Kişi İstihdam Edecek!

Hastanelerde çalışacak olan Özel Güvenlik Görevlisi iş imkanları dahilinde 10.000 binin üzerinde kişinin iş istihdamından yararlanacağı düşünülüyor. Böylelikle hızlı bir hizmet olanağı dahilinde kişiler en iyi hizmet olanaklarından faydalanmış olacaklar. Özel güvenlik görevlisi iş imkanlarının gelecek günlerde artırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

Böylece kişiler lise mezunu diplomalarıyla işlere başvuru yapabilecekler. Başvuru kriterleri kapsamında yaş kısıtlaması 18-45 aralığı olarak belirlenmiştir. Dolayısıyla kişiler 18-45 yaş aralığına sahip olurlarsa bu iş istihdamına kavuşabilecek ve ayrıcalıklı bir şekilde hizmet sektöründen faydalanmış olacaklar. Özel güvenlik iş imkanlarına olan talep- arz ilişkisi son günlerde oldukça fazla düzeydedir

1 Eylül hastanelere 85.000 personel alımı başladı! İşte hastanelere personel alımı başvuru şartları

Hastanelere en az ilkokul mezunu hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapılıyor! 6.900 TL maaş verilecek!

Başa dön tuşu