Güncel

Dev marka çıldırdı! Opel bunu bir daha yapmaz – Bu listeye bakmadan karar vermeyin

Dev marka çıldırdı! Kişilere sunulan kampanya bir daha kesinlikle gelmez. Bu fiyatlara bu araçlar hayatta kaçmaz. Otomobil sektörünün dev üreticileri arasında bulunan Opel marka yapmış olduğu kampanyalarla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. 1.2 130 HP Benzin MT6 Essential araçlar son günlerin en gözde araçları arasında ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Markanın açıkladığı fiyatların çok uzun süre bu şekilde bir daha sunulmayacağı da verilen haberler arasında yer alıyor.

Opel öyle bir kampanya yaptı ki… Piyasayı silip süpürecek! O modelde binlerce lira indirim ve sıfır faiz desteği

Opel Markaya İlgi Artıyor!

Aracın güncel satış fiyatı günümüzde 506.000 TL olarak ön planda oluyor. Araç son günlerde piyasada ilgileri üzerine çeken en önemli detay unsurları arasında bulunuyor. Aracın kalitesi konforlu tasarım yapısından ve fonksiyonel özelliklerinden meydana geliyor.

Araca olan ilgi her geçen gün daha fazla artıyor. Son günlerin en popüler araçlarından birisi de piyasada ilgileri üzerine çekmeyi başaran ve göz kamaştıran 1.2 130 HP Benzin AT6 olarak ön plana çıkıyor. Aracın günümüzdeki ortalama fiyatı yaklaşık olarak 590.000 TL olarak belirlenmiş durumdadır. Aracın muhteşem konfor yapısı ve teknoloji harikası donanım özellikleri araca olan ilginin artmasında etkili olan en önemli unsurlar arasında bulunuyor.

Çılgın Fiyatlar Açıklandı!

Kaliteyi sizlere sunan bir diğer Opel marka araç 1.2 130 HP Benzin AT6 Edition olarak biliniyor. Aracın kalitesi her açıdan sizlere maksimum konforlu bir sürüş yeteneği sunuyor. Maksimum konforlu sürüş yeteneğine sahip olan bu aracın ortalama fiyatı günümüzde 640.000 TL ile 635.000 TL arasında bulunuyor.

Son olarak göz kamaştıran Opel marka araçlardan birisi de 1.2 130 HP Benzin AT6 Elegance olarak ön planda oluyor. Bu aracın kalitesi günümüzde kişilerin bu araca olan ilgisini artıran en önemli detay unsurları arasında bulunuyor. Aracın güncel piyasa değeri 680.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu aracın en önemli özelliği manuel kullanım olanaklarını sizlere maksimum fonksiyonel yapısı deneyimi (haberkolik.net) kapsamında sunması olarak biliniyor. Kullanıcıları için çok farklı ve yeni özellikler sunan bu modelin bu fiyatlarla sunulması dört gözle bekleniyor.

Listeye bakmayan kafasını taşlara vurur! Bu otomobillerin fiyatları 120 bin liranın altında…. Citroen, Renault, Toyota, Volkswagen…

Başa dön tuşu