GüncelTeknoloji

Bayilere akın edildi! Peugeot 3008 fiyatı ilk kez böylesine indi! Fırsatı kaçıran bin pişman olur!

Ülkemizde her geçen gün sıfır araç alımlarının oranları artmaktadır. Son yıllarda en sevilen ve en çok tercih edilen araç markalarının başında ise Peugeot gelmektedir. Özellikle bu dev otomobil markası 3008 ve 5008 modelleri ile oldukça dikkat çekmektedir. 3008 modeli 2022 yılında gelişmiş öz3llikleri ile en çok satılan araçlar listesinde ilk 10’a girmeyi başardı. Ancak bu modelin fiyatları son yıllarda ki zamlardan dolayı oldukça pahalı bir seviyeye gelmiş durumda.

Geçtiğimiz günlerde marka tarafından yapılan resmi açıklama da 3008 modellerinde dev indirimler yapılacak. Ancak indirimlerin hangi tarihler arasında yapılacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Tam da bu noktada siz de yeni bir araç satın alacaksanız mutlaka kapsamlı bir ücret araştırması yapmalısınız. Ancak bu sayede araç alırken avantajlı fiyatlardan yararlanıyor olmanız da mümkün hale gelecektir!

Uzmanı açıkladı sıfır otomobillere ÖTV indirimi geldi mi? ÖTV indirimi sonrası fiyatlar açıklandı! 50.000 TL…

Peugeot 3008 Modelleri ve Fiyatları

Genel olarak bu markanın 3008 model araçları SUV ve B-SUV olarak ikiye ayrılmaktadır. Ancak en çok tercih edilen 3008 modeli SUV modellerdir. SUV modellerin fiyatları ise en yüksek modeller arasından yer almaktadır. Genel olarak bu otomobillerin fiyatları ise 1 milyon TL civarlarındadır. Ancak fiyatlar araçların paket durumlarında ve sahip olunan özelliklere göre de değişiklik göstermektedir. En düşük paket SUV modelin fiyatı 750 bin TL ile 770 bin TL civarlarında satışa sunulmaktadır.

Peugeot 3008 Modelinin Özellikleri

3008 model araçlar yakıt özelliği bakımından dizel ve benzinli olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Ayrıca bu modellerin şanzıman özelliği otomatiktir. Manuel şanzıman seçeneği bulunmamaktadır. Beygir gücü bakımından da bu araçlar 180 HP ve 130 HP olarak ikiye ayrılmaktadır.

Öte yandan bu modeller yüksek güvenlik özellikleri ile de dikkat çekmektedir. Araçların ön bölümü ise diğer modellere göre oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Son olarak ise bu otomobillerin iç tasarımları da oldukça farklı bir şekilde dizayn edilmiştir. Tüm modellerde araçların içleri deri tasarıma sahip olup akıllı LED ekran bulunmaktadır.

ÖTV indirimi için bomba adım için tıklayınız

Başa dön tuşu