Güncel

Amazon Türkiye binlerce personel alımı yapıyor! İşte Amazon personel alımı başvuru şartları ve ilanlar

Tüm dünyanın en büyük e ticaret şirketi olan Amazon ülkemize yatırım yapmaya devam ediyor. Bu anlamda çok önemli bir açıklama yapıldı. Amazon Türkiye Genel Müdürü Hakan Karadoğan Türkiye’den binlerce kişinin işe alımının yapılacağını açıkladı.

Amazon Operasyonları Türkiye Genel Müdürü Hakan Karadoğan, yeni açılan lojistik üssü ile birlikte binlerce personele ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Yapılacak olan personel alımında müracaat yapacak vatandaşlardan birtakım koşulların sağlanması istenecek. Geçen aylarda başlayan alım süreci devam eder iken çoğu değişik alan için ise değişik müracaat şartları ve statülerde alım yapılacak. Personel alımları yavaş bir şekilde ilerleyerek giderek alım sayıları artırılacak.

Amazon personel alımı başvuru şartları ve ilanlar

Amazon Türkiye’nin yeni lojistik binasında mühendis, insan kaynakları uzmanı, muhasebe, iş sağlığı ve güvenliği, bilgi işlem ile ürünlerin kabulü ve depolanmasıyla birlikte müşterilerin siparişlerinin paketlenmesinden mesul depo operatörleri işe alınacak.

– Güvenlik, kalite ve üretim standartlarını takip edebilmeniz gerekiyor.

– Uzun süre ayakta durabilir ve yürüyebilirsiniz, bu vardiya başına 8 saatten fazla gerçekleşebilir.

– Ağırlığı 15 kg’a kadar olan ürünleri kaldırmanız ve taşımanız ön görülür.

Amazon şirketinde çalışmakla ilgili müracaatlar kariyer siteleri ve detaylı ilanlar üzerinden yapılabilmektedir. Kariyer siteleri vasıtasıyla özgeçmişinizi firmaya göndererek müracaat sürecinizi başlatabilirsiniz.

Amazon İş Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/amazon-317616-365561

 

Başa dön tuşu