Güncel

Almada yanında yat! Bu Dacia Duster sadece 145 bin TL’den satılıyor; Bütün bildiğiniz listeleri unutun!

İkinci el araç piyasasında son günlerde hareketli zamanlar yaşanıyor. Yaşanan bu hareketli zamanlardan en çok etkilenen araçlardan birisi de Dacia Duster araçlar olarak ön plana çıkıyor. Tasarım yapısıyla ve konforlu olanaklarıyla araç her açıdan sizlere en iyiyi vadediyor. Kalitesiyle ön plana çıkan Dacia Duster markanın bir aracı 145.000 TL fiyat bandından satışa çıktı. Dacia marka SUV modeller günümüzde 145 bin TL fiyat bandından satışa çıkan araçlar olarak her daim ilgileri üzerine çekmeye başarıyor. Bu kadar uygun fiyatla satışa çıkarılan modelin alıcılar tarafından kısa sürede satın alınması bekleniyor.

ÖTV kalkarsa sıfır araç 2022 fiyatları nasıl olur? Toyota Corolla, Fiat Egea, Renault Clio, Renault Megane, Volkwagen Polo, Dacia Duster, i20 kaç lira? İşte sıfır araçların ÖTV’siz fiyatları…

Sadece 135 Bin TL!

Dolayısıyla bu araçlar her alanda ilgiyi üzerine çeken araçlar olarak ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Cherry Seri Tiggo model araçlar 135.000 TL fiyat bandından piyasada aktif düzeyde rol oynamayı başarıyor. Bu araçların fiyatlarının son derece uygun düzeylerde olması kişileri bu alana yönlendiren en önemli gelişmelerin başında yer alıyor. Daihatsu Seri Terios Model 1.3 SX model araçlarda son günlerde fiyat performans ürünü görevi görüyor.

Bu araçların fiyatları ise günümüzde 125.000 TL olarak ön plana çıkıyor. Araçlara olan ilginin artmasında en önemli detayları fiyatlar oynuyor. İkinci el araç piyasasında yaşanan bazı kanun değişikleriyle beraber araçların fiyatlarında azalışlar meydana gelmiş durumdadır. Yakın bir zaman dilimi içinde ÖTV indiriminin de yapılmasıyla beraber araç fiyatlarının aşağı seviyelere inmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Bu konuda yapılacak olan resmi açıklama araç alacak olanlar tarafından merakla bekleniyor.

Piyasa Hareketlilik Kazanıyor!

İkinci el araç piyasasında yaşanan gelişmeler son günlerde hareketlilik kazanmış durumda oluyor. Bunun en önemli sebebi indirim olanaklarının ikinci el araç piyasasında geniş koşullar çerçevesi altında kişilere sunulması olarak ön plana çıkıyor. İkinci el araçlar arasında Duster model ve marka araçlar her daim ilgileri fiyatlarından ötürü üzerine çekmeyi başarıyor. Böylelikle kişiler 2.el araç sektörüne avantajlı bir hizmet deneyiminden yararlanarak ayrıcalıklı bir hizmet olanağına kavuşmanın fırsatlarını yaşıyor.

Dacia Duster Ağustos fiyatları gel beni al diyor! Şimdi al 2023’te öde! 9000 TL indirimle Dacia Yeni Duster kaç para oldu?

Başa dön tuşu