Güncel

24 Ağustos ikamet şartsız şehir hastanelerine en az ilkokul mezunu 7.650 TL maaşla personel ve işçi alımı başladı

Şehir hastaneleri birer birer bitirilip açılışları yapılırken personel alımları da hızlı bir şekilde başladı. Şu an ilanları incelediğimizde her hastanenin istediği şartların birbirinden farklı olduğu görülüyor. Şimdiden verilen ilanlara yoğun bir ilgi gösterilmeye başlandı. Birçok işsiz ilanlarda belirtilen adreslerin önünde kuyruk oluşturdu. Sosyal medyada da ilanların ne kadar mutluluk verici olduğu kullanıcılar tarafından belirtildi.

20 Ağustos şehir hastanelerine KPSS şartsız en az 8000 TL maaşla personel ve işçi alımı! İşte başvuru şartları

İlanlara başvuranların yanında ilanlara başvuru tarihini kaçıranlarda oldu. Eğer sizde o kişilerdenseniz merak etmeyin ilerleyen tarihlerde taşeron firmalar tarafından daha birçok alım ilanının açılacağına dair haberler dolaşmaya başladı bile. Tam da bu noktada personel alımına dair farklı uygulamalar karşımıza çıkmaktadır. İşte son zamanlarda ön plana çıkan iş ilanlarına dair merak edilenler!

İşte Başvuru Şartları

Şehir hastanelerine personel alım ilanları genelde taşeron firmalar tarafından verildiğinden dolayı ilanlarda başvuru şartları farklı olabilmektedir. Fakat temelde başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak yer alıyor. Yine başvuran kişilerin kamu haklarından mahrum olmaması ve yüz kızartıcı suç işlememiş olması gibi şartlar bulunuyor. Erkek adaylardan ise askerlik durumu ile ilgili bilgi isteniyor.

Eğer askerliğin görevinize engel olacağını düşünüyorsanız bu konu hakkında bir şey yapmadan başvurmamanızı tavsiye ederiz. Ayrıca kişilerin ruhsal ve fiziksel durumu hakkında da bilgi isteniyor. Çünkü hastanelerde çalışan kişilerin görevlerini kesintisiz şekilde sürdürmeleri bekleniyor. Bu nedenle görevini sekteye uğratacak hastalıkları olan kimseler ne yazık ki bazı kadrolara başvuramıyorlar.

Alım Yapılan Kadrolar

Hastaneye personel alım ilanlarına baktığımızda oldukça geniş bir yelpazede işçi alındığı görülebiliyor. Hastanelere büro ve destek personeli oldukça fazla alınıyor. Birçok hastanenin danışman ve hasta yönlendirme kadrolarının personel alım sayılarını yüksek tuttuğu ilanlardan görülüyor.

Yine yoğun alım olan kadrolardan bir tanesi ise sağlık personeli oldu. Hemşire, ebe, eczacı, çeşitli sağlık personeli kadrolarında geniş bir alım mevcut. Bunlar haricinde güvenlik personeli ve hastane hizmetlisi kadroları içinde çeşitli ilanlar taşeron firmalar tarafından açılıyor. Eğer hijyen sertifikanız varsa bu tarz ilanları da takip etmenizi öneririz.

Başa dön tuşu