Güncel

11 Ağustos şehir ve özel hastanelerde çalışacak temizlik görevlisi alımı start aldı! İşte 18-50 yaş arası için başvuru şartları

Şehir ve özel hastanelerde çalışmak için en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi alımları başlamış bulunmaktadır. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden başvurularını iletebileceklerdir. Hastanelerde çalışmak için bazı şartların olduğunu da belirtmekte yarar var. Bu anlamda öncelikle en az 18 yaşında olmak gerekiyor. En fazla ise 50 yaşında olmanız gerekir.

Kamu ve özel hastaneler bağlamında ardı ardına personel alım ilanlarını yayımlayan İŞKUR yeni iş ilanlarını güncelledi. Buna göre şu an baktığımız zaman yalnızca özel hastaneler için personel alımının uygulanacağı açıklandı. Çok sayıda il için yapılacak personel alımında adayların taşıması gereken şartlar da belirtildi.

Hangi illerde hastanelere temizlik görevlisi alınacak?

Alımların uygulanacağı iller ilanlara göre farklılık arz etmektedir. İŞKUR üzerinden ilanlarda belirti edilen iller şu şekle:

İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Antalya, Gaziantep’tir.

Başvurular İŞKUR üzerinden çevrimiçi olarak başladı. Ülkemizin detaylı şehirlerinde hastane ve sağlık merkezlerine personel alımı yapılacak. Başvuru şartları ise açıklandı. İlanlara göre değişkenlik gösteren başvurular bağlamında detaylar şöyle

En az ilköğretim mezunu olmak gerekir

Sağlık pazarında tecrübesi olan ya da tecrübe kazanmak isteyenler öncelikli

Daha evvel temizlik pazarında çalışmış tecrübesi olan ya da öğrenmeye hevesli olanlar

İletişim ve düzenleme becerileri gelişmiş,

Hizmet ve çözüm odaklı,

Ekip işlevini gerçekleştirmesine yatkın,

Provizyon ve fatura işlemlerine hakim,

Giyimine özen gösteren, güler yüzlü

Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek

Şehir ve özel hastanelerde çalışacak temizlik görevlisi alımı için tıklayınız

Başa dön tuşu