Güncel

16 Ağustos İŞKUR iş ilanları! BİM, ŞOK ve A101 aylık 8000 TL maaş ile kasiyer alımı yapıyor! İşte başvuru şartları

İŞKUR tarafından son dakika açıklaması yapıldı. İŞKUR tarafından yapılana açıklamada birçok kişiye iş imkanı avantajı sunuluyor. İŞKUR başta BİM, Şok ve A101 olmak üzere 8000 TL maaş ile kasiyer alımı yapacağını duyurdu. Kasiyer alımının yakın bir zaman dilimi içinde ilan edilecek olan bölgelerde yapılması bekleniyor.

İŞKUR tarafından konuyla ilgili açıklamalar peş peşe gelmeye başladı. İŞKUR gelecek zaman dilimi içinde kadroların genişletileceğini duyurdu. Geniş kadrolar dahilinde kişiler hızlı bir şekilde avantajlı bir hizmet deneyimine erişebilecekler. İş arayanları yakından ilgilendiren bu haber son günlerin en çok ilgi gören haberleri arasında yer alıyor.

8000 TL Maaş Sunuluyor!

8000 TL maaş tutarıyla kasiyer alımı yapan İŞKUR son yıllarda gerçekleştirmiş olduğu iş imkanlarıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. İŞKUR tarafından açıklanan verilerde 8000 TL fiyat bandında maaş ile kasiyer alımı yapılacak. Kasiyer alımının yapılacağı illerin başında İstanbul ve Ankara geliyor. Büyükşehirlerde kasiyer olarak görev yapacak olan kişilerin 8000 TL maaş ile işe başlaması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

İş arayan kişilere sunulan bu imkanlar geniş standartlar dahilinde kişilere sunulan imkanlar olarak ön plana çıkıyor. 8000 TL maaş ile çalışmak isteyenlere İŞKUR web sitesi üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilme olanaklarına sahip oluyorlar. İŞKUR iş fırsatları konusunda alternatif seçenekler sunabilen bir kurum olarak dikkatlerine çekebiliyor. Ancak burada iş için başvuru süresini de kaçırmamak gerekli oluyor!

Başvurular Başlamak Üzere!

Başvurular günümüzde İŞKUR şubeleri üzerinden ve internet sitesi üzerinden hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Bu kapsamda kişilerin başvuru sırasında tutarlı bilgiler girmesi oldukça önemlidir. Tutarlı bilgilerin girilmesi başvurunun sağlığı açısından çok önemli bir detay unsuru olarak ön plana çıkıyor. İŞKUR tarafından sunulan imkanların gelecek günlerde 81 ile yayılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. İş arayanları yakından ilgilendiren haberin detayları gelmeye başladı. İŞKUR sitesi üzerinden siz de hiç vakit kaybetmeden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

15 Ağustos İŞKUR İBB itfaiye eri ve zabıta memuru alım ilanı ve başvuru şartları! 8000 TL maaşla alım var

İŞKUR, TYP ile herkes iş sahibi olacak! 15.000 güvenlik görevlisi ve temizlikçi alımı için kritik tarih paylaşıldı!

 

Başa dön tuşu