110 bin TL altına araba almak isteyenlere müjde! Kısa süre geçerli fırsat!

Enflasyonun bulunduğu son zamanlarda bireylerin otomobil alım gücü düşmüştür. Tüm bireyler genellikle 110 binin altında araç bulmak istemektedir. Enflasyon öncesinde otomobil alım gücü oldukça yüksekti. Hatta sıfır araçlar bile 100 bine alınabilmekteydi. Enflasyon sonrası değil sıfır ikinci el bile alınamaz hale geldi.

Vatandaş indirim beklerken otomobil fiyatlarına dev zam geliyor! Şimdi almayan bin pişman olur

Şu an en ucuz sıfır araba 500 bin gibi bir fiyattan başlamaktadır. Şu anda baza ikinci el arabaların 100 binin altına düşeceği konusu gündemdedir. Uygun araç almak isteyen bireyler bu fırsatı kaçırmamalıdır. Şayet otomobil almayı istiyorsanız ilk önce kapsamlı bir araştırma sürecine dahil olmanız gerekiyor. Ancak bu sayede tam anlamıyla ayrıcalıklı bir şekilde indirim fırsatlarını bulabilirsiniz!

Makul Fiyatlara Araç Almak

Uygun fiyatlara araç alabilmek için bazı kriterlerden feragat etmek gerekir. Bu kriterlerden bir tanesi kilometredir. Kilometresi fazla olan araçlar daha uygun fiyata satılmaktadır. Diğer bir kriter ise aracın parçalarının değişenidir. Şu an değişensiz araç almak pek de mümkün bir durum değildir. Diğer bir kriter ise boyadır. Şu an boyasız araç bulmakta aynı şekilde kolay değildir.

İkinci el uygun araç almak isteyen bireyler boyalı (haberkolik.net) olanlar açlardan tercih etmek durumunda kalırlar. Son zamanlarda ikinci el araçlara ötv indirimi gelecek şeklindeki haberler iyice takip edilmeli ve böyle bir durum olması halinde direkt araç alınmalıdır.

Sıfır Araç  Almak İsteyenlere de Müjde

İkinci el araçların fiyatlarının düşmesinin üzerine sıfır araçların da fiyatlarının düşeceği akla gelmektedir. Çünkü ikinci el araca rağbet arttıkça sıfır aracı olan rağbet de azalacaktır. Bu durumda sıfır araç almak isteyenler de bu indirimi takip etmelidir. Sıfır araç almak günümüzde biraz zorlaşmıştır. Bunun için kesinlikle birikmiş bir para olması gerekir.

Başka türlü mesela şu  an para biriktirip sıfır araç almak imkansıza yakındır. Sıfır almak yerine sıfıra yakın bir şekilde kilometresi düşük araç almak daha mantıklıdır. Bu şekilde hem daha az ücret gider hem de daha sağlam bir araba alabilirsiniz.

Vatandaşlar bayilere akın etti! 75 bin TL indirimli olarak otomobil almak mümkün!

Exit mobile version