Güncel

Yapılan bu hata faturaları şişiriyor! Doğal gaz faturanız düşsün istiyorsanız bu yöntemi uygulayın!

Kış ayları geldi çattı. Hal böyle olunca milyonlarca kişi kombisini, doğal gaz sobasını açanlar faturaların yüksek gelmesini bekliyor. Ancak bazı yöntemlere dikkat edildiğinde faturalar daha düşük gelebiliyor. İşin uzmanları faturaları düşürme metotlarını tek tek anlattı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu yöntemleri yazımızın devamında kapsamlıca bulabilirsiniz.

Yapılan bu hata faturaları şişiriyor. Doğal gaz faturanız düşsün istiyorsanız bu yöntemi uygulayın. Kış ayları gelir gelmez soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. Doğal gaz faturasını düşürmek isteyenler çeşitli yöntemleri araştırmaya başladı. Bazı yöntemlere dikkat eden kişilerin faturasında düşüş yaşandığı görüldü. İşin uzmanları çeşitli metotlar deneyerek faturalarda en az yarıya kadar düşüş olabileceğini ifade etti.

İŞTE DOĞAL GAZ FATURALARINI DÜŞÜRECEK YÖNTEM

PİMAPEN AYARI SON DERECE ÖNEMLİ

Kışın ilk olarak pimapen ayarı yapmanız tavsiye ediliyor. Pimapenin yaz ayarında kalması nedeniyle evler daha soğuk olabiliyor.

Pimapenlerin yaz ve kış ayarları oluyor. Pimapenlerin bu ayarını aktif ettiğinizde eviniz daha sıcak olacaktır.

KİLİT AYARINA MUTLAKA BAKIN

Pencere ya da kapının kilit mekanizmasını mutlaka kontrol etmeniz öneriliyor. Yuvarlak mekanizmada yer alan kısımdan kışlık kısma geçirebilirsiniz.

Böylece evinizin daha sıcak olmasını, içerideki sıcak havanın dışarıya çıkmamasını sağlayabilirsiniz.

İÇERİDEKİ SICAKLIĞI KOLAYCA KORUYABİLİRSİNİZ

Öte yandan bu pencereler standart ayarlarda kurulur ve dört mevsim bu şekilde kullanılır. Bu yöntem içerideki sıcaklığı koruyacaktır.

Başa dön tuşu