Güncel

Teşkilat Ömer Atmaca nasıl bir karakter? Zehra Serdar’ı Murat Yıldırım’da bulacak!

Aziz dizisinin final bile yapmadan apar topal yayından kaldırılması izleyici ile dalga geçiyorlar dedirtmişti. Murat Yıldım ABD’den döner dönmez ise Teşkilat dizisi ile anlaşacağı iddia edilmişti  .O İddia gerçekleşti

Murat Yıldırım Aziz’in Azizliğine uğraması sonrasında soluğu Teşkilat’ta aldı.

Teşkilat dizisi yarım kalan hikayesini Murat Yıldırım ile tamamlayacak. çağlar Ertuğrul ile boşalan baş kadro Murat Yıldırım ile dolacak.

TIMS&B Productions Teşkilat dizisi için öyle bir oyuncu seçmeliydi ki Çağlar Ertuğrul’un yokluğunu aratmamalıydı. öyle ki bu oyuncu Serdar karakterinden daha da ünlü olmalıydı.

İşte tüm bu düşünceler ile Aziz dizisinin olaylı şekilde sonlanması Teşkilat yapımcılarının önünü açtı. Ve vakit kaybetmeden Murat Yıldırım’a teklif gitti.

TRT1’in en final yapmaması beklenen dizisi böylece finalden kurtarılmış oldu. Çünkü Aziz dizisi izleyicileri de soluğu Teşkilat dizisinde alacak.

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü yaşanırken yeni dahil olan oyuncular ile adeta küllerinden doğup yepyeni heyecanlara kapısını açarak yeni sezonda da reyting rekorları kırması bekleniyor.

Herkes Serdar ölmedi Murat Yıldırım Çağlar Ertruğrul’un yerine geldi dese de bu iş böyle olmayacak ve Teşkilat Ömer Atmaca’sı Murat Yıldırım olacak.

Ömer’in gizemli hikayesi ve Deniz Baysal yani Zehra’nın aşk acısı ikisini ortak payda da buluşturacak.

Teşkilat Ömer Atmaca nasıl bir karakter

babasının erken yaşta kendilerini terk etmesi ile ailesinin yükünü sırtlamıştır. Zorluklarla geçen yılların ardından azmi ve üstün yeteneği sayesinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı bir mensubu olmuştur. Kritik bir operasyonun dönüşünde yaşadığı acı olayın etkisiyle sarsılan Ömer, bu olayın sorumlularını ararken kendi hayatıyla ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşecektir. Ömer ekibe dahil olarak en büyük gündem olan ‘terör devleti’ne karşı amansız mücadeleye katılır.

Murat Yıldırım’ın oynayacağı Ömer Atmaca karakteri Zehra ile geçmişten gelen hesabını tamamlayacak hiç de umulmadık gelişmeler yaşanacak.

Adeta nefesleri kesen sezon finali ile herkesi üzen Teşkilat dizisi küllerinden doğup 3 . sezonuna bomba gibi bir giriş yapacak.

Başa dön tuşu