Güncel

Şimdi almayan bin pişman olur! İkinci el arabalara talep patladı! 70 bin TL’den başlıyor, vatandaşlar oraya akın etti!

Özellikle son zamanlarda ikinci el araç fiyatlarının patladığı biliniyor. Bu durum ikinci el araç almayı isteyenlerin de kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip etmelerini şart kılmaktadır. Yılbaşından itibaren otomotiv sektöründe nerdeyse yüzde 100 oranında zam yapıldı. Durum böyle olunca yeni araç alan kişiler araç seçimlerinde oldukça zorlanmaktadırlar.

Yeni araç almak isteyen kişiler genel olarak ikinci el araç yerine sıfır araç almayı tercih etmektedirler. Genel olarak en çok araştırılan fiyat aralıkları ise 450 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. Günümüzde en uygun araç markaları Volkswagen, Seat ve Skoda markalarıdır. Bu markalar arasında en çok tercih edilenler ise Volkswagen otomobil markasıdır.

Volkswagen Polo Araç Fiyatları Ne Kadar?

Polo model araçlar günümüzün en çok sevilen araçlarının başında gelmektedir. Bu model otomobiller benzinli ve dizel olarak ikiye ayrılmaktadır. Öte yandan bu model hem manuel hem de otomatik şanzıman sistemine sahiptir. Ancak otomatik şanzımanlı sistemlerin fiyatları oldukça yüksek olmaktadır. Ancak manuel ve dizel Pololar 438 bin TL ile satışa sunulmaktadır.

Seat Marka Araç Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Seat markasının en popüler modelleri 450 Bin TL ve altı fiyatlara satılmaktadır. Bu modeller ise genel olarak şu şekildedir. Arona, Ibıza ve Leon modelleridir. Bu modellerin tamamı dizel ve benzinli seçenekleri ile üretilmektedir. Ayrıca tüm modeller 110 beygir gücüne sahiptir. Seat Leon araçların güncel fiyatları ise 450 Bin TL civarlarındadır. Öte yandan Arona modelinin manuel şanzıman tipi 440 bin TL’dir. Son olarak ise manuel dizel seçenekli Seat Ibıza araçlar 445 bin TL fiyata sahiptir.

Skoda Marka Araç Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Skoda markasının en uygun araç modelleri yeni Fabia ve Scada modelleridir. Bu araç modellerinin genel özellikleri ise şu şekildedir. Araçlar 90 HP ile 110 HP beygir gücüne sahiptir. Öte yandan çift özellikli şanzıman seçenekleri bulunmaktadır. Yeni Fabia model araçların fiyatları 435 bin TL iken Scada model araçların fiyatları ise 450 bin TL’dir.

Başa dön tuşu