Güncel

Renault ve Fiat tam çıldırdı! Renault 370 bine elektrikli araç satıyor! Fiat ise 215 bin TL’ye sıfır Egea!

Herkesin yakından bildiği gibi Renault ve Fiat ülkemizde en fazla satılan otomobil markaları olarak öne çıkıyor. Bunun en büyük nedeni ise bu araçların fiyatlarının uygun olması. Öte yandan Türkiye’de üretilmesi ve parçalarının ucuz olması en önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Ülkemizde otomobil fiyatlarında yaşanan fahiş artışlara çip sorunu da eklenince otomobil almak artık hiç kolay değil. Renault ve Fiat bunu gördükleri için çok özel kampanyalar ile vatandaşları araba sahibi yapmaya devam ediyorlar. Günümüz otomobil piyasasında 400 bin TL altında otomobil bulmak artık neredeyse imkansız hale gelmiş durumda.  Renault tamamen elektrikli olan modeli Twizy ile Fiat’ta Egea modeli ile fiyatlara adeta meydan okumaya devam ediyor.

Renault Twizy 370.000 TL 

Renault’nun geçtiğimiz günlerde ortaya çıkardığı fiyat listesine göre Twizy 370 TL’lik fiyatı ile ilgi çekiyor.

Fiat Egea 215.000 TL 

Fiat’ın bu paraya bayilerde otomobili yok. Fakat önemli bir iddia ortaya atılmış durumda. Ülkemizde otomobil almanın bir hayli zorlaşmasının ardından Fiat Egea için boş paket versiyonunu üretebilir. Benzinli olacak olan bu pakette kapılardaki camlarında manuel olması bekleniyor. Pek çok noktada yapılacak olan tasarrufla otomobili fiyatının bir hayli düşeceği öne sürüldü.

Başa dön tuşu