Güncel

Renault Toros yeni modeli bekleyenler için müjdeli haber! 2023’te sahalara geri dönüyor!

Dünyaca ünlü otomobil markası Renault’un efsane modeli Toros’un yeni versiyonunun ne zaman çıkacağı akıllarda bir soru işareti olarak yerini koruyor. Firmanın gelecek yıl tanıtılması beklenen yeni Toros modelinin ilk görüntüleri basına sızdı. Hatta öyle ki iddialara göre, Renault’un yeni Toros’u yeni yılın ilk çeyreğinde piyasaya süreceği bile konuşulmaya başlandı. Şimdi firmadan açıklama bekleniyor.

Renault Toros yeni modeli bekleyenler için müjdeli haber! 2023’te sahalara geri dönüyor. Ülkemizde ve dünyada bir döneme damgasını vurmayı başaran Renault Toros modeli için geri sayım başladı. Otomobil firmasının 2023 yılında Toros modelini piyasaya sürerek büyük bir çıkış yapması bekleniyor. Modelin çıkacağına dair iddiaların peş peşe ortaya atılması otomobil tutkunlarını da heyecanlandırdı. Önümüzdeki aylarda ne olacağını, modelin piyasaya sürülüp sürülmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

TOROS GERİ DÖNÜYOR

Renault iddialara göre flaş bir karar aldı. Renault’un efsane modeli Toros’un yeni versiyonunun çıkacağı konuşuluyor.

R12 OLARAK DA BİLİNECEK

R12 olarak da bilinen modelin yeni Toros olarak çıkması bekleniyor. Gözler Renaul’tan yapılacak açıklamaya çevrildi.

ÖNÜMÜZDEKİ YILIN İLK ÇEYREĞİNDE…

Yeni nesil Toros’un önümüzdeki yıl tanıtılıp yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi de beklentiler arasında yer alıyor.

2023 YILINA BOMBA GİRİŞ YAPACAK

2023 yılında Toros modelini piyasaya sürerek büyük bir çıkış yapması bekleniyor. Şimdi firmadan açıklama bekleniyor.

Başa dön tuşu