Güncel

O markette sıvı yağ fiyatlarına bir gün geçerli dev indirim! 5 litre ayçiçek yağı 110 TL’ye satılmaya başlandı: Tükenmeden hemen alın

Dev indirim sonunda duyuruldu. Beklenen indirim açıklamasının ardından vatandaşlar Migros marketlerine akın etmeye başladı. Migros adeta çıldırdı ve çıldırmaya devam ediyor. 5 litrelik Ayçiçek yağı Migros marketlerinde 110 TL fiyat bandından satışa çıkarıldı. Diğer marketlerin 200 TL üzerinden sattığı Ayçiçek yağının Migros marketlerinde 110 TL bandında satışa çıkarılması kişilerin umutlarını yeşertiyor.

Migros ayçiçek yağında kar etmeyi bıraktı! Orkide, Migros, Kırlangıç ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! 33,90 TL, 68,90 TL, 99,50 TL, 73,50 TL’ye düştü!

Peynir ekmek fiyatına yağ alma ayrıcalığını sizlere sunan Migros marketleri her geçen gün adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Bütün bu bilgiler ışığında son zamanlarda farklı marketlerin farklı fiyat seçeneklerini sundukları biliniyor. Bundan dolayıdır ki mutlaka kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip etmek öneriliyor!

Migros Dev İndirim!

Migros marketlerinin sunmuş olduğu indirim olanaklarının gelecek günlerde artırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Migros geniş standartlar ekseni altında sunmuş olduğu gelişmiş olanaklar dahilindeki indirim olanaklarıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Migros marketlerinin sunmuş olduğu bu olanaklar son günlerin en popüler indirim olanakları arasında yer alıyor. Migros popüler bir hizmet deneyimini sizlere en iyi standartlarda sunuyor.

Diğer Marketleri Solladı!

BİM, A101 ve ŞOK’u sollayan Migros marketleri Ayçiçek yağında artan enflasyona meydan okudu. 110 TL fiyat bandından satışa çıkarılan Ayçiçek yağlarının çok kısa bir süre içinde stoklarda tükenmesi bekleniyor. Ayçiçek yağı fiyatlarına yapılan dev zamlardan sonra Migros zamlara meydan okuma kararı aldı. Bu meydan okuma elbette ki fiyatlara çok ciddi oranlarda yansıma gösterdi. Migros sanal marketleri üzerinden de kişiler bu indirim olanaklarından faydalanabiliyorlar.

Migros’un sunmuş olduğu indirim olanaklarının gelecek günlerde artırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Migros marketlerinde sunulan bu hizmetlerle kişiler Ayçiçek yağlarını uygun fiyatlara alabilme avantajına sahip olabilecekler. 200 TL tutarındaki Ayçiçek yağı fiyatlarının 110 TL’ye düşmesi üzerine kişiler ayrıcalıklı bir hizmet deneyiminden fırsatlarla dolu bir şekilde faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler. Sıvı yağ fiyatlarında yaşanan dev kampanyanın gelecek günlerde 100 TL fiyat bandına indirilmesi beklenen gelişmeler arasında yer alıyor.

Başa dön tuşu