Güncel

Müge Anlı’ya ezeli rakip! Serap Paköz’ün estetik sebebi Müge Anlı’ya rakip programmış! Serap Paköz Gerçeğin Peşinde gelecek!

Sabah kuşağı programlarının en hası en gerçekçisi ve en güveniliri Müge Anlı ile Tatlı Sert programı başlamasına sayılı günler kala, Rakip kanal da Serap Paköz müjdesi verildi.

ATV ekranlarında senelerdir en çok izlenen programları arasında en güveniliri Müge Anlı’nın sunumuyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ezeli rakibi geri dönüyor. Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde yeni sezonda ekranlarda olacak.

Bir süre ekranlardan ayrı kalan Serap paköz Müge Anlı ile eş zaman da  Star Tv ekranlarında yayınlanacak

14 senedir faili meçhul cinayetleri çözme konusunda kayıpları bulma konusunda ekibinin de desteği ile en başarılı isimlerden olan Müge Anlı’nın programının Serap Paköz’ün programından korkmayacağını bilsek te acaba reytinglerde ne gibi sonuçlar doğuracak merakla beklemedeyiz.

Müge Anlı’nin işinin ne derce zor olacağını bilemiyoruz ancak ezeli rakibinin de gümbür gümbür geleceğini sizlere söyleyelim.

2008 senesinden beri ATV ekranlarında olan Müge Anlı’nın karşısına belirli senelerde çıkan Serap Paköz aynı formatla Anlı’ya rakip olmuştu. Bu kere daha da güçlü geleceği iddia edilen Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programını da bekleyenlerin sayısı bir hayli fazla.

Aynı formatla kayıpların bulunacağı, kişisi belirsiz cinayetlerin çözüme kavuşacağı Gerçeğin Peşinde programı Star TV ekranlarında kaldığı yerden yeni sezonda devam edecek.

Hafta içi her gün ekrana gelecek, Serap Paköz’ün sunacağı programa; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlayacak.

Serap Paköz’ün neden estetik yaptırdığı ortaya çıktı

Geçtiğimiz ay çok konuşulan isim Serap Paköz olmuştu. Seda Sayan2ın estetikçisini gidip 15 yaş gençleşen Serap Paköz tanınmayacak hale gelmişti.

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programının bu sene tekrardan startını alacağını duyan sevenleri, estetiğin arkasında yeni programa hazırlık varmış yorumlarını yapıyor.

Başa dön tuşu