Güncel

Müge Anlı Lina Nazlı bebek yürekleri yaktı! O ismin mutfağında derin dondurucuda cesedi o halde bulundu

Müge Anlı Lina Nazlı haberi yeni haftaya damgasını vurdu. Müge Anlı bugünkü programında GAziantep’te yaşanan korkunç olay güne damgasını vurdu. Müge Anlı yeni gün de Müge Anlı Lina Nazlı Erbay bebek gündeme çıkarken, herkesin yüreği adeta feryat etti.

Gaziantep te yaşanan korkunç olayda başrol anne Melisa İlhan’dı. Anlattıkları adeta skandal dosyası halinde açılacağa benzeyen olayda kızlarını görebilmek adına günde çok sayıda erkekle beraber olması güne fişek gibi oturdu.

Müge Anlı Lina Nazlı bu olayın neresinde diyecek olursanız aslın hikayenin en dikkat çekici iğrençliği ise bu noktada başladı.  Müge Anlı Lina Nazlı bebek ölmüştü ve annesinin anlattıklarından sonra esas sorumlu anne yorumları yapıldı.

Müge Anlı Lina Nazlı bebeğin annesi yaklaşık 2 senedir erkek arkadaşı tarafından zengin adamlara pazarlandığını savundu.

Sosyal medya üzerinden pazarlığının yapıldığını söyleyen kadın Müge Anlı’yı da çileden çıkardı.

Öyle ki günlük kotası olduğunu ve bunu dolduramadığında da 25 30 kişi ile beraber olmaya zorlandığını söyledi.

Müge Anlı Naz Mila’nın annesi bu açıklamaları sonrasında  Gaziantep Cumhuriyet başsavcılığı harekete geçti Düğmeye bastı.

Kendinde haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı bebek iddialara göre ise Seyrantepe Mahallesi’ndeki Mehmet Aksu’ya giyim mağazasının mutfağının derin dondurucusunda cesedi bulundu

Derin Dondurucudan çıkarılan 3 yaşındaki Lina NAzlı’nın cesedi adli tıp morguna gönderilirken ise vücudunda derin darp izleri olduğu belirlendi

Başa dön tuşu