Güncel

MEB son dakika esube.iskur.gov.tr’de okullara güvenlik ve temizlik görevlisi TYP personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Binlerce aday tarafından aylardır beklenen MEB TYP ilanları açıklandı. İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlar ile okullara temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımları yapılacak. MEB tarafından tespit edilen okullar için alımların İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden yapılacağı belirtildi. 60 bin TYP personel alımı bağlamında müracaat süreci başlarken, TYP personel alımları İŞKUR üzerinden yapılacak.

Okullara güvenlik ve temizlik görevlisi alımları nasıl yapılacak?

Her İl İŞKUR üzerinden duyurduğu TYP personel ilanı üzerinden başvuruları alacak ve TYP alımları kura ile olacak. DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İşte okullara güvenlik ve temizlik görevlisi TYP personel alımı başvuru ekranı

İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden yapılacak TYP personel alımı bağlamında bugün müracaat ekranı açıldı.

Adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx ekranı üzerinden il bazında arama yapıp, listelenen TYP ilanlarından ikamet adreslerinin olduğu iller arasında müracaatlarını yapabilecekler. Şu an için güncel olarak TYP personel alım ilanı yayımlanan il adedi 68 oldu.

Erzincan, Hatay, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Diyarbakır, Kars, Kayseri, Mardin, Muş, Tokat, Trabzon ve Uşak illeri dışındaki bütün iller MEB bünyesine alınacak TYP personel alım ilanlarını İŞKUR üzerinden açıklandı.

Okullara güvenlik ve temizlik görevlisi alımı için tıklayınız

Güvenlik ve temizlik görevlisi TYP personel alımı yapan iller:

 

 

Başa dön tuşu