Güncel

KPSS şartsız PTT’ye temizlik, güvenlik görevlisi, şoför ve işçi alımı başladı! İşte PTT personel alımı şartları ve detayları

KPSS şartsız PTT personel alımı detayları vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Bu anlamda ilanlar yakından takip ediliyor. PTT’ye temizlik, güvenlik görevlisi, şoför ve işçi alımı başladı! İşte PTT personel alımı şartları ve detayları

Ulaştırma Bakanlığı bağlamında bir son dakika açıklaması yapıldı ve en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS koşulu olmadan işçi alımı yapılacağına yer verildi.

Bakan’dan PTT personel alımı açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında PTT’de ciddi bir personel eksikliği olduğunu bildiklerini ve bu eksikliğin giderilmesi amacıyla çalışma başladıklarını söyledi. Başlatılan çalışma kapsamında ;PTT şubelerine personel ve işçi alımı yapılacağını söyledi.
Söz hususu açıklama şu şekilde:
Açıklamada, “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmeliği”nin 7’nci maddesi kapsamında iş gücü tespitleri gerçekleştirilmekte olup vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına lüzumlu tedbirler alınmaktadır” denildi ve bildirimde kadrolu işçi kadrosuna alım yapılacağına değinildi.

KPSS şartsız PTT’ye temizlik, güvenlik görevlisi, şoför ve işçi alımı ne zaman?

Bu habere bakarsak eğer personel ve işçi kadrolarına personel alımı yapılacağı belirtildi. Güvenlik görevlisi, temizlik personeli, şoför gibi kadrolara yapılacak personel alımında başvuruların sene sonuna doğru, seçim sürecinde uygulanacağı açıklandı.

Başa dön tuşu