GüncelMagazin

Hızlı Bir Çıkış Yakalayan Güzel Günler Dizisi

Televizyon dünyasındaki yeni dizilere her geçtiğimiz hafta bir yenisi daha ekleniyor. Hâlihazırda devam etmekte olan bazı diziler belirli reyting seviyelerine erişemedikleri takdirde yayımlanmasının kısa bir süre ardından mecburen final yaptırılıyor. Son zamanlarda güçlü kadrosu ile meraklıları uyandıran güzel günler dizisinde izleyenlerin içi açılıyor. Henüz 2 bölümünün yayınlandığı güzel günler dizisinin ilerleyen zamanlarda yüksek reyting alması da temenni edilen dilekler arasında yer aldı.

Ecem erkek Binnur Kaya gibi eğlenceli karakterleri olan kişilerin güzel günler dizisinde oynaması izleyenleri ekrana davet ettiriyor. Hikâyesi ise yaratmış olduğu farkındalık aracılığı ile hem oyuncuların üstün performansları hem de sosyal medyada takdire şayan notların düşülmesiyle göze batıyor. Dizide oynamış olan oyuncuların ve hayranların Güzel Günler dizisinin uzun soluklu olması temennisi sosyal medyada gündeme oturdu.

 Güzel Günler Dizisindeki Reytingler

Güzel Günler dizisi yeni başlamasına rağmen dev oyuncu kadrosuyla ilgi görmeye devam ediyor. Dizide yer alan Atakan ve Altan karakterlerinde yer alan Zeynep Çamcı ve Olgun Toker’in beraber gerçekleştirdiği performansı yeni yayımlanan Güzel Günler isimli dizide dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Güzel günler dizisinin yayınlandığı ilk bölümü reyting ortalamalarının çok üzerinde açıklandı ve ilerleyen bölümleri için gayet Umut vericiydi. Ancak yayımlanan 2 bölümünün izlenmesi ile birlikte düşen reyting seviyeleri oyuncuları ve yapımcıyı bir miktar mutsuz ve huzursuz etti.

Bu dizinin neden düşüş yaşadığı ise çok fazla merak edilen konular arasında yerini aldı ve sosyal medya üzerinden reytingin düşmesini rahatsızlığını ifade eden hayranları da projenin daha büyük ilgi görmesi ve daha büyük izlenme oranına sahip olması beklentisi içerisinde olduğu anlaşıldı. Çok ümit vaat ederek 1 bölümünün yayınlanmasının ardından yüksek oranlarda açıklanan reyting rekorlarının hemen ardından 2. bölümünde yine 1. bölüm gibi yüksek bir reyting rekoru yakalanması beklentisi yüksekti. Ancak dizinin konusu itibarıyla 2. bölümde de düşük bir reyting seviyesinde izlenerek hayal kırıklığına uğrattı. Sonuç olarak bu dizi her hali ve her yönüyle beğenileri üzerine çekmiş olsa da ikinci reyting seviyeleri son derece rahatsız edici boyutta. Reyting rekorlarının ortalama beyninin bile altına düşmesi seyircilerde mutsuzluk yarattı.

Başa dön tuşu