GüncelMagazin

Gönül Dağı Dizisine Mahmut Tuncer Sürprizi Yapıldı

TRT 1 ekranlarında izleyicileri ile buluşturulan ve yayımlandığı ilk günden bu yana çok sevilen dizi olmayı başaran Gönül Dağı dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Her hafta reyting rekoru kırmayı Başaran ve sürekli izleyici kitlesini katlayan Gönül Dağı projesinin 77 bölümü 19 Kasım Cumartesi akşamı saat 8’de TRT 1 ekranlarında izleyicileri ile buluşturulacak. Yeni bölümde ise sürpriz konuk oyuncu Mahmut Tuncer sevenleri ile buluşacak ve sürpriz yapılacak. Hemşire Elif ve Doktor Kenan’ın nişanlanması ile birlikte Elif annesini affedecek mi sorusu akıllarda dolaşacak. Yapılacak olan Elif ve Kenan’ın nişanındaki sürpriz ne olacak sorularının cevabı Cumartesi akşamı izleyicilerine sunulacak.

 Bozkır’da bir Anadolu masalı olan Gönül Dağı

 Bozkır’da geçen ve bir Anadolu masalı olan sapsarı toprakların ve yüzyıllardır dillerde dolaşan efsanelerin anlatıldığı bir dizidir. Herkese ibret olan aşkların hikâyesini anlatan Gönül Dağı projesi küçük insanların dünyalarındaki çok büyük hayalleri ümitlendiren Anadolu çocuklarının ve tüm engellere inat imkânsızlığı başarmaya çalışan 3 akraba kuzenin yaşantılarında ne gibi zorlukların yaşandığının televizyon ekranlarına aktarımı sayesinde izleyicilerin büyük merakla izlemesi sağlanıyor. Kendi kültürümüzden bir parça olarak sunulan Gönül Dağı dizisi Türk dizi sektöründe çok rağbet görülen konular arasında bulunuyor. Gönül Dağı dizisinde neler olacak izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir.

Gönül Dağı Dizisinde Yeni Bölümde Neler Oluyor

Türkiye’nin en çok izlenen kanalları arasında yer alan TRT 1 ekranlarında yayımlanan Gönül Dağı dizisinde Elif annesinin köye dönüşü ile birlikte çok kararsız bir dönem içerisine girer. Geçmişte yaşanan kötü anıları derinden hissetten Elif ise annesinin neler yaşadığını öğrendiği takdirde onu affedebilecek mi merakla bekleniyor. Amcaoğulları ile en muhteşem nişan organizasyonu yapma konusunda iddiaya giren Cemile Asuman ve Zahide bu konuda çalışmalara başlamış ve kolları sıvamıştır. Asuman ise gittiği müzik okulunda Mahmut Tuncer ile karşılaşınca Mahmut Tuncer’in nişana davet eder ve herkesi şaşkına çeviren o dakikalar başlar. Nişana gelen davetliler tarafından hem sevinç hem de şaşkınlık gizlenemez.

Başa dön tuşu