Güncel

Gecenin Ucunda oyuncularının bölüm başı ücretleri yok artık dedirtti! Başroller kullandığı araçlar telefonları

Geçtiğimiz hafta il bölümü ile ekranlarda yer alan Geceni Ucunda dizisi ile alakalı gelişmelerin araştırmaları hala devam ediyor. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrolünde oynadığı Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun aldıkları maaş, bölüm başına aldıkları ücret araştırmasının sonuçlarını sizlere sunacağız.

Gecenin Ucunda oyuncuları bölüm başına aldıkları maaş Gecenin Ucunda oyuncuları dizide kullandığı arabaların markaları sizlerle.

Gecenin Ucunda oyuncularının aldıkları maaş detayları ile birlikte Gecenin Ucunda dizisinde özellikle de başrollerin araçları, kullandıkları araçlar izleyicinin çok dikkatini çekiyor.

TMC Film ve Alim Yapım’ın üstlendiği Gecenin Ucunda dizisi Emre Özdur ile Başar Başar tarafından kaleme alınmaktadır.  Gecenin Ucunda dizisi oyuncularının aldıkları maaşlar bölüm başına aldıkları ücretler izleyicinin adeta dudaklarını uçuklattı.

Reytingleri aslında ilk bölümü olmasına rağmen, hatta o kadar reklama rağmen hiç de iyi gelmeyen, gün olarak yanlış gün seçilmesinin kurbanı olacağı iddia edilen Gecenin Ucunda dizisi oyuncularının maaşları ve özellikle de başrol oyuncularının araçları kullandığı arabalar detayları…

Gecenin Ucunda dizisi oyuncu maaşları

Peride Celal’in aynı isimli romanından esinlenerek uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi başrollerinde seneler sonra karı kocayı aynı dizide buluşturan yapım olarak karşımıza çıkarken, Neslihan Atagül hem güzelliği hem de başarısı ile adeta oyunculuğunu konuşturuyor.

Başarılı yöneticiler tarafından yönetilen Gecenin Ucunda dizisi oyuncularının maaşları, Gecenin Ucunda oyuncularının bölüm başına aldıkları maaşları sizler için araştırdık.

Gecenin Ucunda Kazım’ı (Kadir Doğulu) Maaşı

Gecenin Ucunda dizisi Kazım karakteri ile karşımıza çıkan Oyuncu Kadir Doğulu’nun bölüm başı aldığı ücret 90 bin TL olarak gündeme çıkarken, aylık olarak 400 bin TL’ye yaklaşıyor.

Gecenin Ucunda Macide’si (Neslihan Atagül) Maaşı

Gecenin Ucunda dizisi başrol oyuncusu Neslihan Atagül dizi için rekor maaş almakta iken Geceni,n Ucunda başrol oyuncusu Neslihan Atagül’ün bölüm başına aldığı ücret 100 bin TL olarak biliniyor. Neslihan Atagül’ün dizide bölüm başına aldığı ücreti aya vuracak olursak 400 bin TL gibi bir rakam karşımıza çıkıyor.

Gecenin Ucunda Ahmet’i (Sarp Levendoğlu) Maaşı

Gecenin Ucunda dizisi yardımcı başrolü Sarp Levendoğlu’nun bölüm başı aldığı ücret 30 ila 40 bin arasında değiştiği belirtiliyor.

Gecenin Ucunda dizisi aylık kazancı neredeyse oyunculara gidecek denilen reytingi sonrasında diğer oyuncularında 5 ila 20 bin arasında bölüm başı ücret aldığı biliniyor.

Gecenin Ucunda dizisinde kullanılan araba markaları

Star TV kanalının sevilen dizisi Gecen,in Ucunda araçlarıu dikkat çekiyor. Gecenin Ucunda kullanılan araçlar  Bmw ve Toyota Lexus  marka olmaktayken, Kazım karakterini kullandığı mavi renkte ki arabanın modeli ise: Bmw f10 Maserati’dir.

Başa dön tuşu