Güncel

Dolar, euro, altında kasırga etkisi gösterecek gelişme! Bir anda çakılabilirsiniz!

Dolar, euro ve altın fiyatlarında peş peşe iniş çıkışlar görülürken özellikle dolar küresel piyasalarda değer kazanmaya devam ediyor. Piyasalardaki son gelişmeleri değerlendiren İslam Memiş yeni yazısında dolar, euro, altında kasırga etkisi gösterecek gelişmeyi de takipçileriyle paylaştı. Altın ve gümüş fiyatlarındaki kısa süreli geri çekilmelere dikkat çeken uzman isim “Kalıcı olmayabilir” uyarısını yaptı.

Dolar, euro, altında kasırga etkisi gösterecek gelişme yaşanacak. Aman dikkat, bir anda çakılabilirsiniz. Döviz kurları ve altın fiyatlarına yatırım yapan vatandaşlar fiyatlardaki son dakika gelişmelerini büyük bir heyecanla takip ediyor. Özellikle doların FED faiz kararları sonrasında küresel piyasalarda değerine değer katması dikkatleri üzerine çekti. Uzman isim İslam Memiş piyasalardaki gelişmeleri kapsamlı bir şekilde değerlendirdi.

KASIRGA ETKİSİ GÖRÜLEBİLİR

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yazısında “Küresel ekonomik kriz uyarısı önemli ve gerçek. Bu uyarıyı dikkate almak gerek. Ekim-Kasım fırtınalı olabilir.” dedi.

ALTIN VE DOLAR İÇİN KRİTİK UYARI

Memiş yazısına, “Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir.” şeklinde devam etti.

KARIŞTIRMAYIN UYARISI GELDİ

Öte yandan İslam Memiş başka bir açıklamasında, “İnsanlar altın fiyatlarını konuşurken ons ve gramı birbirinden ayırsınlar. Dolar üzerinden ayarlanan ons, gram altın ise TL üzerinden ayarlanıyor.” sözlerini sarf etti.

Başa dön tuşu