GüncelMagazin

Deniz Baysal ve Murat Yıldırım’ın Poz Yorumları

Türkiye’nin en çok izlenen kanalları arasında yer alan TRT 1 ekranlarında her hafta Pazar akşamları yayımlanan Teşkilat dizisi başrollerinde oynayan bir çift var ki birbirlerine çok yakıştırılıyor. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal teşkilat dizisindeki rolleri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Pazar akşamlarının sevilerek ve beğenilerek TRT 1 ekranlarında izlenen dizilerinden biri olmayı başaran teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal çifti birbirlerine çok yakıştırılıyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz sezonda teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul’un rolünün yerine ise yeni sezonda bu rolün yeni sahibinin kim olacağı konusu uzun süre gündemi meşgul etmişti. Teşkilat dizisindeki Serdar rolünün ölümü ile beraber yasa boğulan izleyiciler yeni sezonun yayınlanmasının ve Zehra partnerinin kim olduğunu merakla bekledi.

Teşkilat Dizisinin Yeni Yüzü Murat Yıldırım

 TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan ve büyük ilgi gören teşkilat dizisinin yayına başlamadan çok kısa bir süre öncesinde de ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın teşkilat dizisinin setinde çekimlere katılacağı haberi yayıldıktan hemen sonra teşkilat dizisi izleyicilerinden çok olumlu mesajlar gelmeye başladı. Fakat Serdar’ın yerinin nasıl dolacağı konusunda endişeye kapılan izleyiciler ve reyting rekorlarının düşme riskini de göz önünde alındığında büyük endişe yaşandı ancak bu endişenin yerini çok kısa bir süre içinde reyting rekoru bıraktı.

Teşkilat Dizisinin En Büyük Rakibi

 TRT 1 ekranlarında yayımlanan Teşkilat dizisinin en büyük rakibi ise Kanal D ekranlarında 2 sezonu devam eden Yargı dizisi oldu. Yargı dizide Kanal D’nin istikrarlı ve reyting rekoru kıran yapıtları arasında yerini alarak teşkilat dizisiyle yarışmaya başladı. Çok kısa bir süre önce teşkilat dizisinin önüne geçen yargı dizisi şu an için teşkilat dizisinin önünde devam ediyor. Teşkilat dizisi de en büyük rakibi olan yargı dizisini geçmek için çok büyük çaba sarf ediyor. 1 ve 2 olabilmek için birbirleriyle yarış halinde olan bu diziler yeni haftada hangisinin reyting rekoru daha çok kıracağı ise merakla bekleniyor. Yayınlandığı sezonun başından bu yana temposu ve aksiyonu hiç düşmeyen heyecanlı bir şekilde sahne çekimleri devam eden teşkilat dizisinde Zehra ve Ömer ikilisi çok sevildi.

Başa dön tuşu