Güncel

Coin piyasası bir anda patladı! Lunch coin yükselişini görenlerin gözleri yerinden fırladı! Yüzde 54’ü aşan artışla…

Terra Classic Lunch Coin yükselişiyle görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Piyasalardaki son durum incelendiğinde fiyatlarda yüzde 54’e kadar çıkan yükselişin akabininde son gelişmeler mercek altına alınıyor. Geçtiğimiz aylarda düşüşüyle çok konuşulan Luna Coin’in yeni versiyonu Lunch coin yükselişe görenleri heyecandan şaşırttı. Türkiye saatiyle öğlen 12’de fiyatlandırmalar 0,0004039 dolar seviyelerine ulaştı.

Bitcoin Neden Düşüyor? Bitcoin Yükselir Mi?

Coin piyasası bir anda patladı. Lunch coin yükselişini görenlerin gözleri yerinden fırladı. %54’ü aşan artışla herkesi şaşırttı. Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşün ardından Lunch Coin’deki devasa yükseliş şok etkisi yarattı. Luna Coin geçtiğimiz aylarda bomba düşüşüyle yok olmuş ve yerine Lunch Coin gelmişti. Bu gelişme sonrasında piyasaların nasıl şekilleneceği merak konusu olmaya devam ediyor.

YÜZDE 54 YÜKSELİŞ…

TSİ ile 12’de fiyatlandırmalar 0,0004039 dolar seviyelerini gördü. fiyatlarda yüzde 54’e kadar çıkan yükseliş görenleri şaşırttı.

DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ

Terra LUNA madeni parası, token yakma haberlerinin ardından Eylül ayında %54 artışla piyasadan daha iyi performans gösteriyor.

BİTCOİN’DE SON DURUM

LUNC işlemlerinde %1,2 token yakma uygulama önerisi, fiyatın şimdiye kadar aylık en yüksek 0,0004295$’a yükseldiğini görürken, Bitcoin 20,000$ veya daha düşük seviyelerde dolanıyor.

ESKİ SEVİYELERE GELİR Mİ?

En azından eski Terra LUNA’nın 350 milyon dolaşım arzına sahip olduğu ve Nisan 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 119$’a ulaştığı zaman olan 40 milyar dolarlık eski piyasa değerini geri alabilir.

Başa dön tuşu