GüncelTeknoloji

Bu model Renault Clio’dan bile çok daha ucuz; İşte karşınızda peynir ekmek gibi satan o model!

Tesla model araçlarla elektrikli araç piyasası günümüzde oldukça fazla ön plana gelmeyi başarmıştı. Son günlerde elektrikli araç piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Elektrikli araç piyasasında yaşanan hareketli günlerle beraber birçok marka yeni model elektrikli araçları piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Renault Clio elektrikçi araç piyasasında sunmuş olduğu geniş konseptli araç imalatıyla ön plana çıkmayı başarıyor.

İkinci el araba fiyatlarına takla attıracak gelişme! Tüm markaların fiyat listeleri altüst oldu! Artık daha ucuza…

İlgili firma sizlere her alanda kaliteli bir hizmet deneyimi sunarak her açıdan deneyimli bir hizmet olanağı sunuyor. Doğaya zarar vermeyen araç modelleri her geçen gün artarken Clio modeli de bu araçlar arasında yerini almaya hazırlanıyor. Bu modelin nasıl bir değişimle kullanıcılarının karşısına çıkacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Renault Clio Elektrikli Araç Konforu!

Renault marka araçlar elektrikli fonksiyonlarıyla her alanda sizlere ayrıcalıklı bir hizmet olanağı sağlıyor. Renault araçlar son günlerin en popüler ve tercih edilen araç modelleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Araçlara olan bu talebin artmasında özellikle benzin fiyatlarına yapılan zamlar etkili oldu. Bütün dünyayı derinden etkileyen Rusya- Ukrayna savaşıyla beraber akaryakıt fiyatların %50’nin üzerinde zamlar geldi. Bu zamların ardından kişiler normal araçlarını satarak elektrikli araç sektörüne yönelmeye başladı. Elektrikli araçlar günümüzde çevre dostu ve yakıt tasarrufu sağlayan araçlar olarak biliniyor.

Çevre Dostu Araçlar!

Yakıt tasarrufuna sahip olan bu araçlar sizlere her açıdan sınırsız bir hizmet olanağı sunmayı başarıyor. Kaliteli bir marka araçtan yararlanmak istiyorsanız tercihinizi Renault Clio elektrikli model araçlardan kullanmanız gerekiyor. Bu araçlar sizlerin ihtiyacınıza yönelik en güzel hizmetleri sunan son derece konforlu araçlar olarak sektörde tanınıyor. Renault Clio araç sahipleri son günlerde elektrikli araçlarla konforlu bir sürüş deneyimi yaşıyor.

Özellikle akaryakıt fiyatlarına yapılan zamların ardından elektrikli araçların önemi günümüzde daha fazla ön planda olmaya başladı. Elektrikli araç piyasasında sunmuş olduğu araç modelleriyle Renault marka ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Yakın bir zaman dilimi içinde Renault Clio yeni model elektrikli araç modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve uygun fiyatlara piyasaya sürecek.

RENAULT TWIZY E-TECH ELEKTRİK FİYATI

Başlangıç fiyatı 345.000 TL

%100 ELEKTRİKLİ

Şarj etmesi kolay ŞARJ ETMESİ KOLAY

Anahtar teslimi teklif ANAHTAR TESLİMİ TEKLİF

Kolay park KOLAY PARK

Sıfır emisyon SIFIR EMİSYON

Artık herkes araba alabilecek! Son dakika olarak açıklandı! 1 kereye mahsus %100 ÖTV indirimi geldi

Araba fiyatları ÖTV kalkarsa kaç para olur? Fiat, Renault, Toyota, Dacia, Volkswagen fiyat listesi! 200 bin, 300 bin indirim müjdesi

 

Başa dön tuşu