Güncel

Bu hafta sonu BİM’de dev sıvı yağ indirimi yapıldı: BİM marketlerde 5 litre ayçiçek yağında 80 TL indirim yapıldı!

BİM çıldırdı, beklenen açıklama sonunda yapıldı, açıklamalardan sonra vatandaş BİM marketlerine akın etmeye başladı. Vatandaşlara sunulan imkanların her geçen gün genişletilmesinin ardından 5 litre Ayçiçek yağında dev indirim yapıldı. Bu hafta sonu BİM’de 5 litre Ayçiçek yağı 80 TL fiyatından satışa çıkacak. Stokların çok kısa bir süre içinde tükenmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Stoklar tükenmeden siz de hafta sonu indirimini kaçırmayın! BİM’in sunmuş olduğu indirim olanakları bu hafta sonu devam edecek!

BİM ağızları açık bırakacak indirimlere start veriyor! Filesini kapan markete koşsun! Böyle liste bir daha gelmez!

Diğer marketlerin önüne geçecek indirim olanaklarını sizlere sunan BİM ailesi geniş standartlarda bir hizmet deneyimini sizlere sunmayı başarıyor. BİM tarafından sunulan geniş standartlardaki kampanya olanaklarından milyonlarca kişinin yararlanması bekleniyor. Bu aşamada sıvı yağ alacaksanız öncelikli olarak farklı marketlerden araştırma yapmanızda fayda vardır. Bu sayede bütçe dostu bir şekilde bu tarz temel tüketim malzemelerini alabilirsiniz

%100 İndirim Geliyor!

Ayçiçek yağlarında yaşanan %100’lük düşüşün ardından Bim ailesi sizlere en iyi hizmetleri gelişmiş standartlarda sunmayı başarıyor. BİM her geçen gün daha fazla indirim olanaklarıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. BİM ailesi tarafından sunulan kampanya olanaklarının her geçen gün daha fazla artırılarak potansiyel bir şekilde gelişmesi bekleniyor. BİM vatandaşlara zorlu günlerde uygun fiyatlara 80 TL fiyat bandında Ayçiçek yağı imkanı sunuyor.

Kampanyalar Devam Ediyor!

BİM ailesinin sunmuş olduğu kampanya olanaklarının önümüzdeki haftalarda genişletilmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. BİM bu hafta sonu dev kampanyasını stoklara sunmaya hazırlanıyor. Binlerce Ayçiçek yağı 80 TL fiyat bandından satışa çıkacak. Kişiler kampanyalardan yararlanarak en az 10 tane Ayçiçek yağı alacaklar. Böylelikle kişiler peynir ekmek fiyatlarına Ayçiçek yağı alma avantajlarına erişmiş olacaklar.

BİM tarafından sunulan kampanya seçeneklerinin ve olanaklarının geniş standartlar dahilinde kişilere sunulması bekleniyor. Fonksiyonel temelli bir hizmet olanağından yararlanmak isteyenlere sunulan hizmetlerin standartların ötesinde bir hizmet olanağı dahilinde sunulması bekleniyor. BİM hafta sonu indirimi kapsamında milyonlarca kişi BİM marketlerine akın etmeye başladı bile!

Kapılarda bugün kuyruklar var! BİM’de çok büyük Pazar günü indirimleri başladı: 5 LT Ayçiçek Yağında 70 TL indirim yapıldı

Başa dön tuşu