Güncel

Brezilya’da İğrenç Olay! Doktor Doğum Esnasında Narkoz Verip Tecavüz Etti!

Brezilya’da kan donduran bir olay yaşandı! Ülke ayaklandı!

Brezilya ayağa kalktı! Ülkede skandal kan donduran bir olaya imza atıldı. Brezilya’da bir doktor narkoz verdiği hamile kadına doğum esnasında meslektaşlarından gizli şekilde tecavüz etti. O anlar görüntülendi.

Brezilya’da Rio de Janeiro kentinde korkunç iğrenç bir olay yaşandı. Bir doktor doğum esnasında kendinde olmayan bir kadına tecavüz etti.

Brezilya’da sezaryen ile doğum yapan hamile kadın anestezi veren anestezi uzmanı Giovanni Quintella Bezerra tarafından gizlice tecavüze uğradı.

Rio de Janeiro’daki Mulher Heloneida Studart Hastanesi’nde anestezi uzmanı Giovanni Quintella Bezerra adlı doktor hamile kadına narkoz verdikten sonra tecavüz etti.

Doktorun tecavüz ettiği anlar asistan bir doktor tarafından kaydedildi ve bir haber ajansına gönderildi.

Polis ekipleri hemen hastaneye baskın düzenledi ve Giovanni Quintella Bezerra’yı gözaltına aldı. Doktorun 15 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor.

Haberin Türk basınında yayılması ise doğruluğu sorgulattı. Ülkemizde yaşanan doktora şiddet olayları can almayla devam ederken bu haberin zamanlaması manidar bulunarak inanılmadığı ve yalan ve eski olduğu iddia edildi.

Başa dön tuşu