Güncel

Biraz önce belli oldu! Benzin ve motorinde 10 TL’den fazla indirim bombası! İstasyonlarda kuyruk var

Son zamanlarda sadece ülkemizde değil dünya çapında da benzin fiyatlarında bir yükseliş hakimdi. Fakat Brent petrol fiyatlarında düşüş yaşanmasıyla birlikte benzin ve motorin fiyatlarında bir düşüş meydana geldi ve bu durum birçok ülkede fiyatlarda indirim yaşanmasını sağladı. Bunun üzerine sosyal medyada da büyük bir beklenti oluştu. Şu an birçok araç sahibi benzin fiyatlarının en az 10 TL düşmesini bekliyor.

Benzin ve dizel fiyatlarına indirim üstüne indirim! 11 TL birden düştü! Depoları doldurmayan yaya kalır

Özellikle akaryakıt firmaları böyle bir düşüşün işlerini oldukça artıracağını ve böyle olumlu bir durum yaşanmazsa önümüzdeki dönemde zor zamanlar yaşayabileceklerini belirtiyorlar. Araç sahipleri bu haberlerin kesinleşmesi ile birlikte araçlarını rahat bir şekilde kullanmaya devam edeceklerini açıklarken indirim haberlerinin devamının gelmesi de bekleniyor.

Yüksek İndirim Bekleniyor

Birçok ülkede akaryakıt fiyatlarının gerilemesi üzerine bizim ülkemizde de büyük bir indirim olacağına dair haberler sosyal medya üzerinde dolaşmaya başladı. Gelen haberlere göre indirim yapmak için hazırlıklar başlamış ve kısa süre içinde bu müjde halka iletilecekmiş. Bu haberin ne kadar doğru olduğu bilinmezken bu şekilde bir düşüşün sadece akaryakıt sektörünü rahatlatmayacağı aynı zamanda enerji sektöründe de bir düşüş olmasını sağlayacağı konuşulmaktadır. Böylece enflasyonun da düşebileceği düşünülmektedir. Tüm bu haberlerle sosyal medya çalkalanırken araç sahipleri gelecek müjdeli haberleri şimdiden beklemeye başladılar bile.

Yurtdışındaki Düşüşler Etkisini Bizde De Gösterecek

Akaryakıt fiyatlarındaki düşüş sosyal medyada kendine yer bulurken insanlar böyle bir indirimin gelip gelmeyeceği ile ilgili kendi aralarında tartışmaya başladılar. Bir kısım böyle 10 TL gibi büyük bir indirimin yapılabileceğini konuşurken bir kısım ise böyle bir indirimin imkânsız olduğunu iddia etmektedir.

Sektörün önde gelen isimlerinin düşüncelerin baktığımızda ise birçok isim böyle bir indirimin neredeyse imkânsız olduğu yönünde hemfikir. Fakat onlarda yüksek olmasa da bir indirim geleceğini düşünüyorlar. Bazı isimler 5 TL civarında bir indirimin yapılabileceğini dile getiriyorlar. Önümüzde ki günlerde resmi ağızlardan açıklama gelebileceği yine iddialar arasında yer alıyor. Vatandaşların her konuda olduğu gibi akaryakıt fiyatlarında da indirim beklentisi devam ediyor.

Başa dön tuşu