Güncel

Bi bitmediler, Mükremin gitti Caner ve Nejdet TikTok’a geldi! Hem de bir bebeyle

Ülkemizde yayınlanmaya başladı başlayalı TikTok rezilliklerle dolu bir platform olma yolunda tam gaz ilerlerken, yeni bir Mükremin vakası vuku buldu. Mükremin’in ha bire hamileyim paylaşımı çok büyük tepki toplamıştı ve geri vites yapması sonrasında yeni bir vaka da Caner Ve Nejdet ikilisinden gelmişti.

Öyle ki şu sıralar TikTok’a fenomen olarak bağlanmış kimi kesim Caner ve Nejdet TikTok merak ederken,  bunun sebebinin de yine bir hamilelik rezilliği olduğu gözler önüne seriliyor.

2 hafta önce iğrenç bir şekilde Caner Ve Nejdet evlendikleri videolarını paylaşmıştı. Baktılar ki izleyen çok fenomen olacağız ha gayret dediler ve ikisinden biri hamile açıklaması ile kurgularına başladılar.

Ülkemizde rezillik yuvası haline gelen TikTok’ta para kazanmak adına yapılmayan rezillik kalmadı dedirten görüntüler de ise sosyal medya şu sıralar yıkılıyor. Öyle ki Caner Ve Nejdet Ekşi Sözlük’te bile gündemden düşmüyor.

TikTok’ta ilk ülkemizde yayınlanmaya başladığı zamanlarda sevgfililer birbirlerine atıf yaparken ya da hasret dile getirmek için kullanılmaktaydı. Anca işin cırtı çıktı dedirten görüntüler özellikle de son bir sene de kaydedildi. Para kazanmak adına yapılanlar ebeveynleri rahatsız etmeye başladı.

Paylaşım yapan kişiye bir de izleyici kitlesi artınca çok para kazandıran TikTok fenomenleri ile dolmaya taşmaya başlanan şu günlerde, kimileri paranın kölesi olmuş ve adeta paylaşım yapmak takipçi kasmak için saçma sapan hareketler sergiliyor.

İşte tepkileri toplayan bir çift Caner Ve Nejdet olurken, şu sıralar istediklerini başardılar vwe çok konuşulan isimlerden oldular.

Öyle ki Caner Ve Nejdet TikTok hesabını sadece meraktan girip çıkanlar bile para kazandırıyor.

Hamile olduğunu açıklayan Caner Ve Nejdet çifti ile alakalı yorumu siz izleyicisine bırakıyoruz ve başka diğer fenomen olan isimlere bir göz atalım diyoruz.

Çektiği videolar ile gündem olan Çılgın Dondurmacı da izleyicilerinden çok tepki alıyor.

Ünlü olmak adına işlerinden bir ikili de elleriyle döner paketi hazırlayan bir çift ve tabii ki haklarında başlatılan soruşturma sonrasında da işlerinden oldular.

Fariz isimli bir fenomen de bayanlar üzerinde cinsel içerikler yapmakta ve Fariz TikTok’u takipçi sayısı oldukça fazla

Enişte baldız ilişkisini gün yüzüne çıkaran bir bayan da herkesin nefretini toplamıştı.

Başa dön tuşu