Güncel

Balkan Ninnisi küllerinde doğuyor! Herkes final beklerken ters köşe ile seyirciyi şok ediyor

Balkan Ninnisi final yapacak mı? sorularının yanıtları araştırılırken, diziye zaman zaman dahil olan yeni oyuncular diziyi daha da güçlendirdiği gözler önüne serildi.

Bu hafta 9. bölümü ile ekranlarda olan ve Salı akşamları TRT1 ekranlarında çok dikkat çeken dizi Balkan Ninnisi ne bomba gibi bir yeni oyuncu daha dahil oldu.

Balkan Ninnisi dizisine dahil olan yeni oyuncu çok konuşulacak iken dizi ile alakalı güncel gelişmeler de merakla takip edildi.

Gerek oyuncu kadrosu gerekse de konusu ile ilgi odağı olan Balkan Ninnisi dizisi izleyicinin büyük beğenisi kazanıyor.

Zaman zaman yeni sezon dizisi olmaya hak kazandı mı Balkan Ninnisi final yapacak mı sorularına maruz kalınsa da Balkan Ninnisi dizisinin bu durumdan hiç de haberi yok gibi. Balkan Ninnisi dizisi hakkında herhangi bir final kararı olmadığını sizlere söyleyelim.

Yeni sezon dizileri ile ne denli yarışacak bilinmez ancak Balkan Ninnisi dizisine dahil olan oyuncu şimdiden çok merak ediliyor.

Balkan Ninnisi İrfan kimdir sorusunun yanıtına ulaştık. Tolga Ortancıl’ı artık Balkan Ninnisi dizisinde İrfan olarak tanıyacağız.

Öte yandan dizinin diğer yeni oyuncusu da Ecem Gümüşsu oldu. Genç ve güzel oyuncu, Elif karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanmaya geliyor. Oyunculuk performansı ile gündemdeki yerini almıştı.

Başa dön tuşu