Güncel

Baba Vanga da kimmiş diyeceksiniz! Marmara depremini bilmişti! Korkunç kehanet 3. dünya savaşında Türkiye…

Bulgaristanlı ünlü kahin Baba Vanga birçok konuda sunmuş olduğu kehanetlerle geçmişten günümüze en popüler isimler arasında bulunuyor. Ünlü kahin kişilere sunmuş olduğu kehanetlerle adından sıklıkla söz ettirerek kıyametin geleceği tarihleri de açıklamıştı. Bulgaristanlı kahin aynı zamanda birçok kısır kadını bebek sahibi yapmıştı.

 

Baba Vanga kehanetleri kapsamında Covid-19 salgının yıllar öncesinden olacağını dile getirmişti. Ünlü kahin yapmış olduğu röportajda dünyanın salgın dönemine gireceğini ve bu salgın döneminde birçok kişinin öleceğini dile getirmişti. Bu arada onun yaptığı kehanetlerin son zamanlarda yeniden gündeme geldiği biliniyor. Üstelik Baba Vabga deyip geçmeyin! Neden mi? Çünkü daha önce de Marmara depremini bilmişti!

Marmara Depremini Bilmişti!

Baba Vanga aynı zamanda Marmara depremini de bilmişti. Türkiye üzerinde gerçekleştirmiş olduğu kehanetlerle adından sıklıkla söz ettiren başarılı kahin günümüzde hala en çok okunan kahinler arasında bulunuyor. Baba Vanga öyle kehanetler savurmuştu ki günümüzde herkes onun kehanetlerini okuyarak şaşırıyor. Baba Vanga tarafından yapılan açıklamalarda dünyanın 2075 yılında meteor çarpışmasıyla yok olacağını dile getirmiş.

Baba Vanga kehanetleri son günlerin en çok konuşlan kehanet haberleri arasında bulunuyor. Baba Vanga tarafından yapılan açıklamalar kişilerin en çok okuduğu ve yakından ilgilendiği gelişmelerden biri konumundadır. Bütün bu bilgiler ışığında son zamanlarda bu kehanetlerin yeniden gündeme geldiğini rahatlıkla ifade etmek de mümkün oluyor.

Dünya Ekonomisiyle İlgili Yorumlar Yapmıştı

Dünya ekonomisinin 2022 yılında bozulacağını dile getiren Baba Vanga’nın kehanetleri teker teker gerçekleşmeye devam ediyor. 2022 yılına girdiğimiz şu günlerde dünyada yaşanan kriz ve savaş ortamı Baba Vanga’nın kehanetlerini doğruluyor. Orta Doğu bölgesindeki savaş gelişmelerini tahmin eden Baba Vanga

Orta Doğu’da yaşanacak olan gelişmelere dikkat çekerek İsrail- Filistin arasındaki gelişmelere dikkat çekmişti. Ünlü isim son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor. Kehanetleriyle adından sıklıkla söz ettiren ünlü isim günümüzün en popüler isimleri arasında bulunuyor. Baba Vanga kehanetleri Bulgaristan’da ve dünyada en çok konuşulan kehanetlerdir.

Başa dön tuşu