Güncel

Altın gurusu İslam Memiş’ten flaş gram altın fiyatları tahmini! O seviyeleri aşacak!

Piyasalarda yaşanan hareketlilikler son dönemin konusu olurken milyonlarca kişi fiyatların gideceği yöne kilitlendi. Gram, çeyrek, tam, yarım altın, 18-22 ayar bilezik ve gümüş yatırımı olan kişiler özellikle uzman isimlerinden son açıklamalarını okuyor. Bildirilen son gelişmelere göre yıl sonuna doğru piyasalarda dikkat çeken değişimler yaşanacak. Fiyatlar birdenbire değişimi dibine kadar yaşayacak.

Altın gurusu İslam Memiş’ten flaş gram altın fiyatları tahmini! O seviyeleri aşacak. Altın fiyatları hakkında yapılan uzman yorumları her dönem olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı. Milyonlarca kişi piyasalardaki son duruma göz atarken uzman isimlerden peşi sıra yorumlar gelmeye başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş hareketli seyir sonrası dolar, euro ve altın fiyatları hakkındaki son değerlendirmelerini bir televizyon kanalında paylaştı. Fiyatların birdenbire değişmesi bekleniyor.

YÜKSELİŞ ÖNGÖRÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gelecek haftalarda altın fiyatlarında kayda değer bir yükseliş yaşanacağının altını çizdi.

DOLAR ENDEKSİ İÇİN KRİTİK TAHMİN

Memiş yaptığı açıklamada, “Dolar endeksinde 112.50 destek seyri aşağı yönlü kırılır ise piyasalar biraz daha rahatlar beklentisi de mevcut.” sözlerine yer verdi.

GRAM ALTIN İÇİN SÜRPRİZ GÜZERGAH

İslam Memiş ayrıca “Gram altında 998 TL gibi bir rakam var. Gram altın şu anda 1011-1015 Türk lirası aralığında.” dedi.

YIL SONU ÇOK KRİTİK

Yıl sonuna doğru piyasalarda dikkat çeken değişimler yaşanacak. Fiyatlar birdenbire değişimi görecek.

Başa dön tuşu