Güncel

Altın fiyatları için tökezleyecek nokta! Bir anda durabilir diyerek uyardı! Meğer yıl sonuna kadar…

Altın fiyatları ve döviz kurları son aylardaki hareketliliğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ederken yıl sonunda yaşanacak gelişmeler akıllara takıldı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımı olan kişilere kritik uyarılarda bulundu. İslam Memiş altın, euro, dolar ve kripto paraya yatırım yapacak olanlar için önemli tavsiyeler verdi. Özellikle yıl sonu beklentileri merak ediliyor.

Altın fiyatları için tökezleyecek nokta! Bir anda durabilir diyerek uyardı! Meğer yıl sonuna kadar o seviyelere ulaşacakmış… Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği büyük ve küçük ölçekteki yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor. Fiyatların hangi yöne gideceğini merak edenler uzman isimlerin yaptığı yorumlara kulak kesildi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ve döviz kurları hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

“DİKKAT EDİLMELİ”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, açıklamasında, “Bu fiyatlardan gümüş, altın, Euro satmak isteyenler bence bir kez daha düşünmeli ve dikkat etmeli.” dedi.

“YILIN SON ÇEYREĞİ…”

Memiş açıklamasında, “Önemli olan yılın son çeyreğinde varlıklara sahip çıkmanın daha daha marifet olduğu dönem bizi bekliyor.” şeklinde devam etti.

ŞU AN DAHA UCUZ

Gram altınla ilgili de uyarılar yapan uzman isim “Döviz satın alanlar var tamam dolara kıyasla Euro ve sterlin daha ucuz yatırım yapacaksanız Euro ve sterlin.. Elimde para var altın alacağım geçen hafta gram altın 1038 lira seviyesinde idi. Şu an ucuz olduğunun bilinmesi gerekiyor.” dedi.

Başa dön tuşu