Güncel

Altın fiyatları için kılıçlar çekildi! Çeyrek ve gramın tepetaklak olacağı tarih için son fire…

Çeyrek ve gramın tepetaklak olacağı tarih için son fire… Altın fiyatları için kılıçlar çekildi! Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri büyük bir merakla mercek altına alındı. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) 2 Kasım’da duyuracağı politika faiz kararı hem altında hem de diğer döviz kurlarında büyük etki gösterecek. Öte yandan FED’in faizleri art arda dördüncü kez 75 baz puan artırması beklentiler arasında yer alıyor. Kısacası 2 Kasım Çarşamba günü tüm piyasaları etkileyecek bir karara imza atacak.

Altın fiyatları için kılıçlar çekildi. Çeyrek ve gramın tepetaklak olacağı tarih için son fire veriliyor. ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar FED’in alacağı karara odaklandı ve 2 Kasım faizin 4. defa artırılması bekleniyor. Alınacak bu kararın ise hem altın fiyatlarında hem döviz kurlarında önemli bir etki göstermesi bekleniyor. Özellikle altın fiyatlarının düşüşe geçeceği öngörülüyor.

O TARİH YAKLAŞTI

ABD Merkez Bankası (FED) 2 Kasım’da duyuracağı faiz kararı için geri sayım başladı. Bu karar piyasalarda tesirini gösterecek.

FED FAİZİ 4. KEZ ARTIRACAK

Yapılan son açıklamalara göre, uzmanlar FED’in faizleri art arda dördüncü kez 75 baz puan artırmasını bekliyor.

PİYASALARI ETKİLEYECEK KARAR

2 Kasım Çarşamba günü duyurulacak karar hem altın fiyatlarında hem döviz kurlarında etkili olacak.

GERİ SAYIM…

Uzmanlar altın fiyatlarının düşüşe geçeceği öngörürken faiz kararının ne olacağı ise akıllarda yerini koruyor.

Başa dön tuşu