Güncel

Yarın dev indirim başlıyor! Sıvıyağ, pirinç, kaşar peyniri, çay fiyatları fena düştü! Bunu gören BİM-A101-ŞOK şaşkına döndü!

Son günlerde marketlerdeki gıda fiyatları kişilerin ceplerini yakıyor. Birçok ürüne zam yapan marketler tüketiciyi mağdur ediyor. Son günlerde yayınlamış olduğu indirim kampanyasıyla Migros marketleri dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu da Migros marketlerine olan ilginin artış göstermesini mümkün kılıyor!

Migros marketleri tarafından yapılan indirim hizmetlerinden birçok kişi avantajlı koşullar ekseni altında faydalanma olanağına sahip oluyor. Marketten yapılan açıklamalarda kampanyanın uzun bir süre devam edeceği ve indirimin sınırsız olanaklar dahilinde kişilere sunulacağı belirtiliyor. Migros özellikle son zamanlarda indirimli fiyatlarıyla ön plana çıkmaya başladı! İşte şok indirimler!

İşte İndirimli Ürünler!

Migros marketten yapılan açıklamaların ardından çantasını alan Migros markete koştu. Birçok ürüne %30 ile %45 arasında indirim uygulayan markette kaşar peyniri ve çay ürünleri büyük ilgi görüyor. Yerli pirinç 1 kilo 15 TL tutarında satılırken kaşar peyniri ise ortalama 50 TL bandında satılıyor. Migros sanal marketlerden yapacağınız alışverişlerde ise ürünlere sepette ekstra olarak %10’luk indirim oranı uygulanıyor.

Migros tarafından yürütülen kampanyanın çay fiyatları da ilgi görüyor. Çaykur ve Lipton çaylar ortalama fiyat bandına çekilirken, Doğuş ve Filiz çaylara da indirimler geldi. Aynı zamanda deterjan fiyatları da markette büyük ilgi görüyor. Ariel 2kg deterjan 21 TL fiyat bandından satılıyor. Migros tarafından yapılan yeni açıklamalarda kampanyanın gelecek zaman dilimleri için de daha fazla genişletileceği duyuruldu.

Her 200 TL %5 İndirim

Migros sanal market uygulaması üzerinden yapacağınız her 200 TL tutarındaki alışverişe sepette %’5 oranında ekstra olarak indirim kazanma fırsatınız bulunuyor. Market yetkilileri tarafından yapılan açıklamada kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceği duyuruldu. Böylelikle kişiler hızlı ve avantajlı bir hizmet deneyiminden sınırsız olanaklar dahilinde faydalanma imkanına sahip olabilecek. Migros market tarafından yapılan açıklamalarda balık ve et ürünlerine de %25 oranında bir indirimin gündemde olduğu belirtiliyor. Yakın bir zaman aralığında et ve balık ürünlerine de büyük indirimlerin gelmesi beklenen gelişmeler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Başa dön tuşu