Güncel

81 ilde binlerce kişi alınıyor! 1 seneye yakın süreyle 5.500 TL maaşla iş! Tüm hafta 45 saat boyunca…

Son dakika açıklaması geldi! 1 seneye yakın süreyle 5500 TL maaşla iş imkanları sunuluyor. İŞKUR tarafından yürütülen projenin detayları gelmeye başladı. İşkur başlatmış olduğu geniş kapsamlı olanaklar dahilinde 5500 TL tutarında bir işle imkanlardan yararlanma fırsatlarına sahip olabilecekler.

Tüm hafta 45 saat boyunca kişiler 5500 TL olanaklar dahilinde kişiler ayrıcalıklı ek gelirler elde etme fırsatlarına sahip oluyorlar. Kişilere sunulan bu hizmet ödemelerinin gelecek günlerde artırılması beklenen gelişmeler arasında ilk sırada yer alıyor. Tam 81 ile yayılan bu fırsatın farklı kazanımları beraberinde getirdiğini rahatlıkla ifade edebiliriz.

5500 TL Maaş Getirisi

İşkur kişilere 1 yıl süreye yakın 5500 TL tutarında maaş veriyor. Temizlik görevlisi, depo personeli, lojistik gibi alanlarda kişiler istihdam olanağına kavuşmuş olacaklar. Kişilere özel olarak sunulacak olan iş kampanyasının olanakları da genişletilmeye başladı.

81 ilde binlerce kişi alınacak ve bu kişiler geniş olanaklar dahilinde istihdam edilecekler. Kişilere özel olarak sunulacak olan imkanların gelecek günlerde artırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Peki, kampanya hangi şehirleri kapsıyor? İşte ayrıntıların tamamı!

81 İli Kapsıyor!

81 ilde kişilere geniş standartlar dahilinde iş imkanları istihdamlarının artırılması bekleniyor. Böylelikle avantajlarla dolu bir hizmet olanağından kişiler faydalanarak geniş istihdam alanına kavuşmuş olacaklar. Her alanda aktif bir hizmet olanağını kişilere sunan İşkur geniş kampanya olanaklarını genişleterek milyonlarca kişiyi istihdam ediyor. Gelecek günlerde istihdam olanaklarının genişletilmesi ve maaş olanaklarının artırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

Böylelikle kişiler yüksek maaş oranıyla geniş standartlarda istihdam edebilme olanağına kavuşmuş olacaklar. İstihdam olanaklarının gelecek günlerde genişletilecek olması kişileri bu alana yönlendiren en önemli gelişmeler arasında yer alıyor. İşkur tarafından yakın bir zaman dilimi içinde resmi acıkmaların gelmesi bekleniyor. Yapılacak olan resmi açıklamalarla beraber İşkur yeni iş istihdam alanlarını açıklayacak ve kişiler bu yeni iş istihdam alanlarına istihdam edebilecekler. İşkur her geçen gün kampanya olanaklarını büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyor

 

Başa dön tuşu