Güncel

7-30 Eylül İŞKUR’dan en az 8.650 TL maaşla bekçi ve güvenlik görevlisi alımı başladı! İşte başvuru ekranı şartları

İŞKUR üzerinden personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. Bu anlamda İŞKUR resmi web sitesi üzerinden başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz. En fazla aratılan pozisyonlar olan bekçi ve güvenlik görevlisi alımları oldu. İŞKUR iş ilanları için resmi web sitesine baktığımız zaman silahlı, silahsız güvenlik görevlisi ve bekçi alımı için detayları bulabilirsiniz.

5-12 Eylül 18-50 yaş arası çarşı ve mahalle bekçisi alım ilanı yayında! İşte e-devlet’ten bekçi alımı başvuru şartları

7-30 Eylül İŞKUR’dan en az 8.650 TL maaşla bekçi ve güvenlik görevlisi alımı

İŞKUR tarafından açıklanan ilanlara müracaat yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, İŞKUR’a kayıtlı olması, 18 yaşından büyük olması , erkek adaylar bağlamında askerlik çağına şimdilik gelmemiş, askerlik çağına gelmişse yapmış ya da tecilli olması, sık sık çalışabilecek, müracaat gerçekleştireceği kadronun gerektirdiği işleri yapmasına engel sağlık bozukluğu olmaması lazımdır.

İŞKUR tarafından açıklanan güvenlik görevlisi ve bekçi alımı ilanlarına başvuru yapmak oldukça kolaydır. Öncelikle esube.iskur.gov.tr adresine gitmeniz gerekiyor. Karşınıza gelen ekranda İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın. İş arayan kısmından giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada MESLEK yazan kısma , müracaat gerçekleştirmek dilediğiniz kadronun ismini yazın ve ARA butonuna tıklayın.

Bekçi ve güvenlik görevlisi alımı için tıklayınız

 

 

Başa dön tuşu