Güncel

3 Ekim KPSS şartsız şehir hastanelerine 8000-9000 TL maaşla personel alımı başvuru şartları! İşte İŞKUR ilanları

İŞKUR’dan yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. İŞKUR yapmış bulunduğu bildirimde şehir hastanelerine çok sayıda personel alınacağını açıkladı! Üsteli bu işe sahip olanlar 7000, 8000, 9000 TL seviyesinde para kazanabileceğini duyurdu. İŞKUR garantili iş ilanlarının yakın bir vakit dilimi içerisinde genişleyeceği bildiriliyor.

Şehir Hastanelerine Personel Alınıyor

Hasta bakıcı, temizlik görevlisi, depo elemanı, lojistik bölümünde çalışacak elemanlar İŞKUR’da aranıyor. İŞKUR ilanlarına başvurular son derece basit olarak gerçekleşiyor. Başvurular elektronik bölge üzerinden basit bir şekilde yapılabiliyor. İŞKUR ailesi sunmuş bulunduğu avantajlarla çoğu insana iş sahibi olma hakkı tanıyor.

İŞKUR konuyla alakalı yeni açıklamalar yaparak ilanların belirli kontenjanlarla sınırlı bulunduğunu kaydetti. Yapılan açıklamalarda İŞKUR üzerinden çoğu vatandaş iş sahibi olma ayrıcalığına sahip olabilecek. İŞKUR geniş kapsamlı bir iş ağıyla çoğu vatandaşı iş sahibi yapmaya devam ediyor.

İŞKUR Üzerinden İlanlar Açıklandı 

Vatandaşlar İŞKUR’la hayallerindeki işlere kavuşma ayrıcalığına sahip oluyor. İŞKUR her geride bıraktığımız gün geniş kapsamlı olarak iş potansiyelini genişletmeye devam ediyor. Böylece vatandaşlar kadrolu taşeron bazında İŞKUR üzerinden iş ilanlarına müracaat yapıyorlar. Başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden ve İŞKUR şubeleri üzerinden yapılabiliyor. Her ilde İŞKUR kontenjanları bulunuyor.

Mülakat ardından vatandaşlar basit ve süratli bir şekilde işlerine başlayabilme olanaklarına sahip oluyorlar. Başvuru formunda vatandaşların tutarlı bulgular girmeleri son derece önemlidir, aksi halde başvurular iptal edilebilir ve olumsuz değerlendirebilir.

 

Başa dön tuşu