Güncel

24-31 Ekim en az 11.250 TL maaşla lise önlisans bahçıvan şoför büro memur alımı şartları açıklandı! İkamet şartsız

KPSS sınavı sonrasında bilindiği gibi sonuçlarda açıklanmıştı. Bu anlamda en az 50 ve 60 puanlarla yeni ve güncel memur personel alımı müracaatları alınıyor. Sözleşmeli 4/B şoför, alımı ve büro personeli alımı bağlamında ikamet koşulu olmayacak. Lise, lisans ve önlisans mezunları müracaat yapabiliyor. İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımları müracaat süreci ve bütün detaylar bu yazımızda yer alıyor. Kamuya en az lise mezunlarının müracaat yapabileceği memur personel alımı için detayları haberimizde veriyoruz.

Bahçıvan şoför büro memur alımı şartları

Başvuru yapmak isteyen adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv incelemesi yapılmış olmak ve olumlu sonuçlanması, askerlikle ilişiği olmaması, 2020 KPSS’den unvanlara göre lüzumlu puanı alması şartları var.

İTÜ memur alımı detayları

1 Erkek Büro Personeli alımı bağlamında Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi önlisans, 2020 KPSS P93 puan türünden 60,

2 Erkek Destek Personeli (Bahçıvan) alımı için en az lise ve dengi okul mezunu olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, lisans mezunları için 2020 senesi KPSSP3, önlisans mezunları için 2020 KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2020 KPSSP94 puan türünden 50,

2 Erkek Destek Personeli (Şoför) alımı için en az lise ve dengi okul mezunu olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak, C ve D katagorisi sürücü belgesine sahip olmak, (Eski sürücü belgesi olarak E katagorisi) Lisans mezunları için 2020 senesi KPSSP3, önlisans mezunları için 2020 KPSSP93, lise mezunları için 2020 KPSSP94 puan türünden 50 puan koşulu bulunmaktadır.

İstanbul Teknik Üniversitesi lise, önlisans ve lisans memur alımı için başvurularını 26 Ekim’e kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular şahsen ya da posta ile olacak. Adaylar Üniversite Personel Daire Başkanlığına lüzumlu başvurularını yapabileceklerdir.

 

 

Başa dön tuşu