Güncel

2022 yeni başlayacak Türk dizileri! ATV, Show, Fox, TRT1 Kanal D yeni dizileri! Rekabet kızışacak!

Yeni başlayacak diziler 2022, Yeni sezonda başlayacak Türk dizileri , Show TV yeni diziler, Atv yeni dizileri , 2022 dizileri Türk dizileri, TRT 1 de yeni başlayacak diziler, Fox yeni dizileri, Kanal D dizileri aramaları Eylül ayına yani yeni sezona giriş yapmaya hazırlandığımız şu günlerde merakla bekleniyor.
Bilindiği üzere 2022 yaz dizileri özellikle de reytinglerde istenilen verimi veremeyince 8 bölümlük anlaşmalar sonrasında final yolu gözüken bir çok yapım oldu.
Yazdan kalma diziler, geçtiğimiz sezondan gelecek diziler bir de 2022 sezonunda yeni başlayacak diziler hangisi hangi kanala sığacak dedirten sayıda başlayacak olan yeni dizileri araştırdık.
2022 yeni sezon dizileri bu sene hepsi birden iddialı geliyor. En başarılı ancak ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncuların bile bu sene atağa geçtiğini sizlere söyleyelim ve fazla uzatmadan yeni sezon hangi diziler başlayacak sorusuna yanıtını vermeye başlayalım.
Bu sezon tam 17 yeni dizi başlayacak. Tabii ki reytinglere yarısının ya da fazlasının yenileceğini
düşünürsek en kemik kitleye hakim olanlar ile yola devam edilecek.
Yeni sezonda Star Tv yeni dizileri 5 tane olarak belirlendi. Her günü yeni bir dizi başlayacak dedirten Star Tv yeni dizilerine değineceğiz. ATV yeni dizileri 4 tane olarak belirlenirken,  FOX TV 4 yeni dizi Show Tv 2 yeni dizi açıklamış ve TRT1 ve Kanal D’de 1 yeni dizi ile devam edeceği ancak daha açıklanmamış olan projelerin olduğunu söyleyerek detaylara geçelim
2022 yaz sezonu sonu kış sezonu başlangıcı Eylül ayı itibari ile olurken, evlerine dönüp soğuk kış akşamlarını en sıcak şekilde geçirmek isteyen izleyici yeni dizileri araştırıyor.  Hazırlıkları ve çekimleri devam eden diziler ile alakalı gelişmeler mevcut.
ATV yeni  dizileri 

 

Adeta Oktayn Kaynarca’nın dizi kanalı olan ATV’de geçtiğimiz sezonlarda büyük yankı uyandıran EDHO’nun yerine Ben Bu Cihana Sığmazam başlayacak. EDHO’nun devamı olarak anılsa da konusunun tamamen değişik olduğu  başrolünde Oktay Kaynarca’nın bulunduğu Ben Bu Cihana Sığmazam daha

şimdiden büyük bir heyecan oluşturdu.  ATV en yeni dizisi ise Hakime Hanım olarak açıklandı.
Geçtiğimiz sezon Hakim dizisiyle adından söz ettiren ATV bu kere Hakime Hanım ile adından bahsettirecek. Son bilgilere göre Hakime Hanım dizisinin de adının tekrar değiştiği öğrenildi. Dizinin başrolünde ise Vahide Perçin, bulunmaktadır.
Tarih ve Biyografi dizileri ile önemli  kişiliklerin ülkeye tanıtan TRT 1 bu kere de tasavvufun temsilcilerinden Mevlana Celaleddin Rumi anlatan bir dizi ile geliyor . Merakla beklenen dizinin kadrosunda birçok birbirinden ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin başrolünde Bülent İnal yer alacak
Bir Küçük Gün Işığı çekimleri İtalya’da başlamıştı. Merakla beklenen ATV dizisi Bir Küçük Gün Işığı başrolünde Berk Oktay ve Seray Kaya var Ve Bir Küçük Gün Işığı dizisi dram türünde piyasaya giriş yapmaya hazırlanıyor
Geçtiğimiz zamanlarda Diriliş Ertuğrul Kuruluş Osman ve Destan dizileriyle dizi sektörüne damga vuran Bozdağ yapım Şimdi  Ateş kuşları dizisinin hazırlıklarına devam ediyor. Tüm dikkatini Ateş Kuşlarına veren Bozdağ Yapım uğruna Destan dizisini bile yaktı.
Atv’de ekranlarında olacağını öğrendiimiz Ateş Kuşları dizisi ile alakalı henüz net bilgiler yok
Kanal D Bu sezon çok az dizi tanıttı.  O Kız dizisi yayın hayatına hazırlanıyor.  O Kız senaryosu ile bir hayli dikkat çekmekte iken, başrolünde ise Erkan Petekkaya ve  Sezin Akbaşoğlu ile Ogeday Girişken bulunuyor .
Türk romanlarından uyarlama olarak karşımıza çıkacak ve başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yer alacağı Gecenin Ucunda dizisi Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.
Fox TV ekranlarında geçtiğimiz gün tanıtım fragmanını izlediğimiz Kusursuz Kiracı dizisi başrolünde ise Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz yer alıyor.
Star TV ekranlarının bir başka dizisi ise Cennet Koyu dizisi olmakta iken Melisa Aslı Pamuk bu dizide başrol olarak karşımıza çıkıyor
En çok merakla beklenilen Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanının diziye çevrilmiş hali Kral Kaybederse dizisi Star TV ekranlarında yayınlanacak . Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde oynadığı Kral kaybederse dizisi 2022 kış sezonuna damgasını vuracak
Bir başka kış dizisi Star TV ekranlarında Hanedan dizisi olarak açıklanırken dizi ile alakalı henüz net bir bilgi açıklanmadı. İlerleyen günlerde Yalı Çapkını dizisi ile alakalı da gerekli detaylar açıklanacaktır.
Diğer bir yandan Show TV ekranlarında yer alacak olan Kızılcık Şerbeti dizisi merakla beklenen 2022 dizileri arasındaki yerini alırken, Yeni İstanbul dizisi de yine Show TV dizileri arasında karşımıza çıkıyor.
Ayşegül Harikalar Diyarında,  Aslan Parçası ve Zengin Kız da yeni başlayacak diziler arasında yer alırken yeni sezon dizilere şu sıralar heyecanla bekleniyor.

Başa dön tuşu