Güncel

17-21 Ekim Türkiye Petrolleri ve Tarım ve Orman Bakanlığı en az 9.000 TL ve 18.000 TL maaşla personel alıyor

Türkiye Petrolleri ve Tarım ve Orman Bakanlığı İŞKUR üzerinden personel ilanlarını açıkladılar. Bu anlamda Tarım ve Orman Bakanlığı, Ankara’da istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirecek. Türkiye Petrolleri A.O. ise açıkladığı ilanla en az 18 bin lira maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Ön lisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolara engelli adaylar başvuru yapabilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı

Çocuk gelişimi ve elemanı pozisyonu için kadro verildi. KPSS şartının aranmadığı kadro bağlamında kura çekimi yapılacak. Kurada, açılacak kadronun 4 katı kadar aday sınava alınacak. Lise ve dengi okul mezunları başvuru yapabilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları 

Liselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun olması gerekir.

– 40 yaşından gün almamış olması lazımdır.

– Görevlendirileceği sınıf öğretmeni ile işbirliği içerisinde çocukların öz bakım becerilerini kapsayan beden temizliği, yemek ve uyku süreçlerini destekleyebilecek; sınıf ve uyku odalarını temizleyebilecek ve ihtiyaç halinde idarenin vereceği diğer görevleri yapabilecek olması elzemdir.

– En az 1 (bir) yıl mesleki deneyiminin olması.

Başvuru yapacak adayların oturması gereken yerler 

ALTINDAĞ, AYAŞ, BALA, BEYPAZARI, ÇAMLIDERE, ÇANKAYA, ÇUBUK, ELMADAĞ, GÜDÜL, HAYMANA, KALECİK, KIZILCAHAMAM, NALLIHAN, POLATLI, ŞEREFLİKOÇHİSAR, YENİMAHALLE, GÖLBAŞI/ANKARA, KEÇİÖREN, MAMAK, SİNCAN, KAHRAMAN KAZAN, AKYURT, ETİMESGUT, EVREN, PURSAKLAR, ANKARA/MERKEZ

Adaylar başvurularını İŞKUR açık işler sayfasından ilan numarasını girerek yapabilecektir. Başvurular 21 Ekim 2022 tarihinde bitecek

İlan Numarası: 00007102770

Türkiye Petrolleri personel alımı ilanları 

Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı: 2 personel, Uzman Yardımcısı, 1 personel alınacaktır.

Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı olarak istihdam edilecek adaylar brüt ücret (Sosyal Yardım ve İkramiye Dahil) 18.000 TL’dir.

Uzman Yardımcısı kadrosunda istihdam edilecekler için brüt ücret (Sosyal yardım, tazminatlar ve ikramiye dahil) 25.000 TL’dir.

 

Başa dön tuşu