Ekonomi

150 – 300 – 600 bin TL aylık faiz getirisi Temmuz 2022 hesaplama! Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank

Bankalardan son dakika açıklaması geldi. Yapılan son dakika açıklamasında Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi devlet bankaları ciddi oranda faiz getirili kampanyalar sunuyor. Mevduat faiz oranı kapsamında sunulan bu kampanyalar kişilere avantajlı bir hizmet deneyimi sunuyor. Denizbank’ta bu kapsamda mevduat faiz oranlarını artıran özel bankalar arasında yer almayı başardı.

Bankaların sunmuş olduğu faizler yüksek oranlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor ve kişilere kazandırıyor. Böylelikle kişiler yüksek mevduat faiz oranlarıyla güzel kazançlar elde etme avantajlarına erişiyorlar. Bankaların sunmuş oldukları kampanyalar geniş kapsamlı olarak ön plana çıkıyor.

Esasında bu tarz faiz getirisi olan hesaplama işlemlerine hem devlet bankaları hem de özel bankalar olanak tanıyor. Bu kapsamda kamu bankalarının bu tür işlemlerde öncü olduklarını da söyleyebiliriz. Böylece aylık faiz getirisi konusunda önemli kazanımlara sahip olmanız da mümkün hale geliyor!

Devlet Bankaları Kampanyayı Başlattı!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın öncülüğünde başlayan yüksek mevduat faiz getirisi kampanyaları sonunda başladı. Bu kampanyalar kapsamında kişiler varlık fonlarını yüksek düzeyde faizlerle artırabilme olanaklarına sahip oluyorlar. Ziraat Bankası bu kapsamda %14,50 oranında faiz oranını müşterilerine sunuyor. Böylelikle kişiler yüksek faiz getirisi avantajlarından yararlanarak güzel kazançlar elde etme fırsatına erişiyorlar.

Halkbank faiz oranı ise bu kapsamda %13,25 oranında belirlenmiştir. Vakıfbank kampanya kapsamında en yüksek faiz oranını veren devlet bankası olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Vakıfbank müşterilerine %18,75 oranında aylık faiz getirisi oranıyla mevduat hizmetleri sunuyor. Böylelikle en çok tercih edilen devlet bankası olma özelliğine sahip oluyor.

Denizbank Yüksek Faiz Oranı!

Denizbank devlet bankalarının aksine sunmuş olduğu yüksek aylık faiz getiriş kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bunun yanında Denizbank’ın sunmuş olduğu kampanya kapsamındaki mevduat oranı %20 olarak belirlenmiştir. %20,00 oranında sunulan faiz getirisiyle kişiler güzel kazançlar elde olanaklarına sahip oluyorlar.

Denizbank aynı zamanda tanışma faiz getirisi kampanyasını da kişilere sunmayı başarıyor. Denizbank yüksek faiz oranıyla kişiler mevduat getirisinden yararlanma olanaklarına sahip olma ayrıcalığına erişmiş oluyorlar.

Başa dön tuşu