Güncel

Ziraat Bankası binlerce servis görevlisi alıyor! 9.150 TL maaşla KPSS şartsız online başvuru ekranı!

Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım bankası kadrosuna katmak için personel alımları yapmaya devam ediyorlar. Bu anlamda servis görevlisi alımları başladı. Kimler müracaat yapabilecek? Online müracaat ve ile il servis görevlisi alımı kontenjanları haberimizde. Ziraat Bankası servis görevlisi alımlarının yanı sıra uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı kadroları bağlamında olmak üzere toplamda binlerce kadro var. Başvurular bütün kadrolar için 7 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Ziraat Bankası servis görevlisi alımı genel başvuru şartları nedir?

Başvuru yapmak için T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Bankacılık Kanununa göre Bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, yurt içinde ve yurt dışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak ve daha önce Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankalarının servis görevlisi sınavının mülakat aşamasında elenmemiş olmak lazımdır.

Kimler servis görevlisi olabilir?

Başvuru için adayların aşağıdaki üniversite bölümlerinden en geç 2023 Şubat’a kadar mezun olmaları gerekmektedir.

Kamu Yönetimi, Bankacılık ve Finans, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Bankacılık ve Sigortacılık, Maden Mühendisliği, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Makine Mühendisliği Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Çevre Mühendisliği, Matematik, Ekonometri, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Endüstri Mühendisliği, Metalurji Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Meteoroloji Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Modern Parasal İktisat, Enformasyon Teknolojileri, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Fizik,Nanoteknoloji Mühendisliği, Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi, Nükleer Enerji Mühendisliği, Gıda İşleme ve Mühendisliği, Para İktisadi ve Bankacılık, Gıda Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği, Girişimcilik, Psikoloji, Grafik Tasarımı, Sanayi Mühendisliği, Hidrojeoloji Mühendisliği, Sermaye Piyasası, Hukuk, Sistem Mühendisliği, İktisadi İşletmecilik, Sistem Yönetimi, İktisat, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İletişim, Sosyoloji, İmalat Mühendisliği, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Tarım Ticareti ve İşletmeciliği, İslam İktisadı ve Finans, Turizm İşletme, İstatistik, Ulaştırma Mühendisliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Uluslararası Finans ve Bankacılık, İşletme, Uluslararası Girişimcilik, İşletme Bilgi Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finans, İşletme Ekonomisi, Üretim Sistemleri Mühendisliği, İşletme Finansı, Yapay Zeka Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği, İşletme ve Tarım Ekonomisi, Yönetim ve Bilişim Sistemleri, Jeoloji Mühendisliği, Yönetim ve Organizasyon, Kalkınma ve Planlama, Ziraat Mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar ilanlara başvuru yapabilirler. 

 

Başa dön tuşu